Ο γιος μου έχει Asperger, μένουμε Θεσσαλονίκη

Εικόνα Εφη

Γεια σας. Ο γιος μου είναι ατομο με Asperger υψηλής λειτουργικότητας με δυσκολία στο να συνάψει φιλίες. Μένουμε Ανατολική Θεσσαλονίκη. Αν σας ενδιαφέρει να έρθετε σε επικοινωνία μαζι μου. 

Σχόλια

Φιλία για την κόρη μου 26 ετών

Εικόνα Σοφία

Η κόρη μου, 26 ετών, έχει ήπια διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή, είναι λειτουργική, έξυπνη, χαρισματική, δοτική, έχει σπουδάσει και εργάζεται, αν και κοινωνική  έχει δυσκολία στις συναναστροφές της... Είναι  θεσσαλονίκη, θα την ενδιέφερε η επικοινωνία με ενήλικα! ευχαριστώ

like9

Ο γιος μου είναι 22 ετών, θέλετε να ερθούν σε επαφή για φιλία;

Εικόνα Τούλα

Καλησπέρα.Ο γιός μου είναι στα 22.Θα σας ενδιέφεραι να έρθουν σε επαφή τα παιδιά για φιλία;Μένουμε επίσης θεσ/νίκη.

like6

Είμαι η μητέρα ενός δεκαεξάχρονου με ΥΛΑ

Εικόνα Δέσποινα Μάλαμα

Καλησπέρα, είμαι η μητέρα ενός αγοριού 17 χρονών με υψηλής λειτουργικότητας Άσπεργκερ, εξωστρεφής, ευχάριστος με ενδιαφέροντα, αλλά όπως τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά δυσκολεύεται στην κοινωνικοποίηση και συναναστροφή με άλλα παιδιά της ηλικίας του.Θα θέλαμε να έρθει σε επαφή με άλλα παιδιά της ηλικίας του με αντίστοιχα θέματα για παρέα.Θεσσαλονίκη 

like7

15χρονος με ΥΛΑ

Εικόνα Ίλια

Πολύ ευχαρίστως. Ο δικός μου είναι 15+. Θέλετε να μου στείλετε μήνυμα;

like10

Μένουμε Ανατ. Θεσσαλονίκη ο γιος μου είναι 20 ετών με Άσπεργκερ

Εικόνα Νένια Λάμπρου

Καλησπέρα,

Ο γιος μου έχει ελαφύ Άσπεργκερ , το οποίο περιορίζεται μόνο στη δυσκολία του στις κοινωνικές επαφές. Είναι 20 χρονών. Μένουμε ανατολική Θεσσαλονίκη. 

like7

11 χρόνος με ήπιο σύνδρομο Asperger

Εικόνα Εύη

Ο γιος μου είναι 11 ετών και ενδιαφέρομαι για συνομήλικο παιδάκι όπου θα μένει ανατολική Θεσσαλονίκη για κοινωνική αλληλεπίδραση. Εχει διαγνωσθεί με ήπιο σύνδρομο Asperger κ ψάχνω κάτι αντίστοιχο. Ευχαριστω πολύ!!

like8

Γνωριμία με άτομο με Asperger

Εικόνα Μυρσίνη Καραδούκα

Γειά σας, είμαι και εγώ μητέρα ενός αγοριού 22 ετών με ελαφριά μορφή σύνδρομο Άσπεργκερ. Μένουμε στην ανατολική Θεσσαλονίκη. επειδή ο γιος μου δεν έχει φίλους θα θέλατε να γνωριστούμε και να βγουν για μια βολτουλα; 

Κα Μυρσίνη, τηλ. 6934100894

(*) Έχουμε επιβεβαιώσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου. 

like6

Γειά σας ο γιός μου είναι 22 ετών με Άσπεργκερ

Εικόνα Sofiatokm

Γειά σας ο γιός μου είναι 22ετων σπουδάζει γεωπονία στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,  δεν έχει φίλους, έχει ελαφριάς μορφής Άσπεργκερ και δυσκολεύεται στην δημιουργια φιλίας. Μένουμε ανατολικά, στη Θεσσαλονίκη.  

like8

Γειά σας κυρία Μυρσινη

Εικόνα Sofiatokm

Γειά σας κυρία Μυρσινη ονομάζομαι Σοφία έχω το ίδιο θέμα με τον γιο μου 22 ετών μπορώ να σάς πάρει ο γιός μου να γνωριστούν με τον γιο σας 

like7

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.