Αποχαιρετισμός από το "Καλειδοσκόπιο": Διακοπή λειτουργίας στις 15 Δεκεμβρίου 2014

Εικόνα NOESI.gr

Μήνυμα από το "Καλειδοσκόπιο". Το NOESI.gr παρουσιάζει το "Καλειδοσκόπιο" στον Οδηγό υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ σε αυτή τη σελίδα. Από μέρους του NOESI.gr, καλή συνέχεια σε ό,τι κάνουν οι άνθρωποι που οργάνωσαν τον φορέα, βλέπαμε πάντα με πολύ ενδιαφέρον τις δράσεις σας, όπως τη "Βιβλιοθήκη" και τα "Πεπραγμένα" ανά έτος, μία πολύ καλή πρακτική για όλες τις ΜΚΟ.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Καλειδοσκόπιο» θα πάψει τη λειτουργία της στις 15 Δεκεμβρίου 2014. ‘Ενας από τους βασικούς λόγους είναι ο οικονομικός παράγοντας. Ανέκαθεν στηριζόμασταν σχεδόν αποκλειστικά σε χορηγίες, αλλά τώρα αυτές έχουν μειωθεί στο ελάχιστον με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να ανταποκριθούμε σε μελλοντικές υποχρεώσεις.

Το «Καλειδοσκόπιο» ιδρύθηκε το 1995. Στα είκοσι αυτά χρόνια λειτουργίας μας προσπαθήσαμε να δράσουμε σε πολλά επίπεδα, με στόχο πάντα την ψυχοκοινωνική και επαγγελματική αποκατάσταση των ψυχικά πασχόντων αλλά και άλλων ευπαθών ομάδων (πλήρη αναφορά των δραστηριοτήτων μας θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.kaleidoskopio.com). Πρωταρχικός μας στόχος ήταν πάντοτε να δίνουμε βήμα στις ομάδες αυτές , αλλά και να μπαλώνουμε διάφορες τρύπες στις –τόσες πολλές δυστυχώς- ελλείψεις του Συστήματος Υγείας. «Δεν μπαλώνατε τρύπες», μας είπε κάποιος, «χτίζατε γέφυρες». Μακάρι. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι συμβάλαμε, έστω και λίγο, ώστε να γεφυρώσουμε τις δύο όχθες, ώστε να έρθουν πιο κοντά η μια στην άλλη, για έναν πολύμορφο κόσμο, πιο όμορφο.

Στο «τεχνικό» κομμάτι τώρα:

  • Το facebook το κλείνουμε άμεσα.
  • Το e mail μας το διατηρούμε μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου, οπότε και θα λάβετε τα Πεπραγμένα μας του 2014.
  • Το τηλέφωνό μας θα ισχύει μέχρι την 15η Δεκεμβρίου. ΘΕΡΜΗ παράκληση μετά από την ημερομηνία αυτή να μην καλείτε, γιατί ο αριθμός αυτός θα ανήκει σε άλλη εταιρεία και δεν θα θέλουμε να τους ενοχλούμε. Αντ’ αυτού θα μπορείτε να επικοινωνείτε για επείγοντα θέματα στη διεύθυνσή μας Σόλωνος 140, Αθήνα 10677, την οποία φροντίζουμε με τα ΕΛΤΑ να την κρατήσουμε ως τον Μάρτιο του 2015.
  • Την ιστοσελίδα μας τέλος σκοπεύουμε να τη διατηρήσουμε «ες αεί», γιατί πιστεύουμε ότι θα είναι για σας μια χρήσιμη βάση δεδομένων, αλλά και έναυσμα για νέες ιδέες και δραστηριότητες που δεν είναι πολυδάπανες, μόνο χρειάζονται μεράκι και δουλειά!

Ελπίζουμε στο απώτερο μέλλον να συνεχίσουμε τις δράσεις μας, ίσως ως άτυπο δίκτυο εθελοντών, για ενίσχυση των κοινών μας σκοπών.

Ευχαριστούμε για την καλή μας συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και καλή δύναμη.

Φιλικά,  

το «Καλειδοσκόπιο»

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Διαπιστευτείτε από το NOESI.gr.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τα πρώτα μέλη έχουν ενταχθεί στο δίκτυο.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Τι είναι και τι παρέχουν οι Συνεργατικές Ομάδες στο NOESI.gr;

Ο κατάλογος επαγγελματιών με διαπιστευμένους επαγγελματίες από το NOESI.gr.Οι Συνεργατικές Ομάδες δημιουργήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας 2010-2020 από χίλιες (1.000) θέσεις μελών του NOESI.gr, που διέθεταν πρόσβαση σε μία ειδική πλατφόρμα (Google Workspace) που λειτούργησε έως το 2022 με ετήσιο κόστος 72.000$ με χορηγία της Google ειδικά σχεδιασμένη για συνέργειες!

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.