Διανοητική Καθυστέρηση & Κινητικα(?) Προβλήματα

Εικόνα dimitris25
Καλημέρα σε όλους! Ονομάζομαι Δημήτρης και έχω έναν αδερφό 35 ετών με μέτρια διανοητική καθυστέρηση σύμφωνα με την διάγνωση των γιατρών. Τα τελευταία 3 χρόνια έχει εμφανίσει προβλήματα κίνησης. Δείχνει σαν να φοβάται ότι πρόκειται να πέσει ενώ περπατά σε απόλυτα επίπεδη επιφάνεια και προσπαθεί να στηριχτεί σε αντικείμενα που βρίσκονται γύρω του.

32 μηνών πλέον...

Εικόνα Ιωάννα
..Σε 4 μηνες γινόμαστε 3 ετων... Ακόμα δεν περπατάμε... Το μικρό μου ομως ΑΣΤΕΡΙ (ετσι την φωναζω) εχει αρχισει εδω και 2 εβδομαδες να με εκπλησει... Λυθηκε η γλωσσα της...

Σύνδρομο Λαντώ – Κλέφνερ (Landau – Kleffner / LKS)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Το σύνδρομο Landau-Kleffner (LKS) ή επίκτητη επιληπτική αφασία της παιδικής ηλικίας συνίσταται σε οξεία ή προϊούσα απώλεια του λόγου συνοδευόμενη από ηλεκτροεγκεφαλογραφικές, επιληπτικού τύπου, ανωμαλίες. Συχνά, συνυπάρχουν επιληπτικές κρίσεις, οι οποίες μπορεί να προηγούνται ή να έπονται της εγκατάστασης των αφασικών διαταραχών.

✰ Οδηγός του Πολίτη με Αναπηρία (2007)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Ο παρών “Οδηγός του Πολίτη με Αναπηρία” εξετάζει τα νομοθετικά αυτά μέτρα λεπτομερώς στα επόμενα κεφάλαια. Στόχος του “Οδηγού” είναι να πληροφορήσει με σαφήνεια, πληρότητα και υπευθυνότητα τα άτομα με αναπηρία στα ζωτικά αυτά θέματα.

Αυτιστικά παιδιά αναζητούν θέση σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Εικόνα Anonymous
Σας το παραθέτω ακριβώς έτσι όπως το βρήκα στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.alfavita.gr/typos/t21_8_9_1025.php κυρίως για προβληματισμό όλων...

Ολοι εμείς μπορούμε.....

Εικόνα Ginka
Σας παρακολουθώ σιωπηλά.Σας βλέπω σχεδόν κάθε μέρα - εσάς... εμάς εδώ κάτω. Δεν μπορώ πια να πω λόγια πόνου και μελαγχολίας. Όχι γιατι ξέχασα, όχι γιατι δεν ξέρω πως ειναι... Είναι πολύ δύσκολο να μοιραστώ όσα νιώθω αυτήν την περίοδο. Πώς να φωνάξω την χαρά μου - στέλνοντας μυνημα αισιοδοξίας. Πείτε μου πως...

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.