13 χρόνια μετά!

Εικόνα Ginka

Δυναμικό (ελπιδοφόρο) come back "βιολογίου" από την Γεωργία (μας) στην Κρήτη (μας) ♥ Καλησπέρα σε όλους! Καλησπέρα Άγγελε!

Έχει αλλάξει πολύ το "νόεση" απο την τελευταία φορά που ήμουν εδώ καθημερινός επισκέπτης. Τα 'χω λίγο χαμένα...αλλα θα την βρω την άκρη :). Υπήρχα - υπάρχω;;;  σαν βιολόγιο "ginka". Να ξανασυστηθούμε μάλλον... Το παιδί μου διεγνώσθει πριν απο 13 χρόνια περίπτωση "Ε"  με όγκο εγκεφάλου και ήπιο αυτισμό. Η παρούσα κατάσταση δεν έχει καμία σχέση με όλη αυτή την "black" διάγνωση. 

Σημασία έχει η Μάχη

Εικόνα Ginka
Κάθε μέρα η Μαρία βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην αυτόνομη και φυσιολογική ζωή. Μέσα σε έξι μήνες τα βηματάκια μετατράπηκαν σε άλματα. Άλματα εξέλιξης προς όλους τους τομεις. Η δασκάλα της πριν δύο μέρες μου μίλησε για "θαύμα" - εκεί έχουμε όλοι καταλήξει. Στις μέρες μας ακόμα γίνονται θάυματα. ...Τι να πρωτοθυμηθώ απο τα χρόνια που πέρασαν... μάχες ατέλειωτες και σκληρές. Και τώρα μάχη δίνουμε αλλά πατάμε σε στέραιη βάση, κάτι που δεν υπήρχε πριν.

Ολοι εμείς μπορούμε.....

Εικόνα Ginka
Σας παρακολουθώ σιωπηλά.Σας βλέπω σχεδόν κάθε μέρα - εσάς... εμάς εδώ κάτω. Δεν μπορώ πια να πω λόγια πόνου και μελαγχολίας. Όχι γιατι ξέχασα, όχι γιατι δεν ξέρω πως ειναι... Είναι πολύ δύσκολο να μοιραστώ όσα νιώθω αυτήν την περίοδο. Πώς να φωνάξω την χαρά μου - στέλνοντας μυνημα αισιοδοξίας. Πείτε μου πως...

Χειρουργείο αφαιρεσης όγκου

Εικόνα Ginka
Μετά απο μεγάλη έρευνα όσον αφορά το θέμα του χειρουργείου της Μαρίας καταλήξαμε γονείς και ιατροι ότι το χειρουργείο ήταν επιβεβλημένο.

Ζητώ οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη

Εικόνα Ginka

Αυτό που μας συμβαίνει μάλλον ειναι παρωδία. Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Τι να σας πω και να μη σας πω; Ενώ φτάσαμε στο αποκορύφωμα της επιτυχίας όσον αφορα τα αυτιστικά στοιχεία της μικρής, η τύχη μας τηλεφωνησε... Nτρινννννν... - Παρακαλώ; - Αρκετά χαρηκατε μας ειπε... Καιρός να μπείτε πάλι στο σκοτάδι. Το παιδί σας θα χρειαστεί χειρουργείο. Ειναι επείγον. Πιθανή επιθετική μορφή του εναπομείναντος όγκου. Το τηλεφωνο αυτο σταμάτησε πάλι τα ρολόγια! Εμεις κάναμε ονειρα για την πρώτη δημοτικού και εκείνη η μαυρη τύχη μας επλεκε την επομενη στεναχώρια μας. Την επομενη αγωνία μας.

Keppra και βιταμίνη Besix

Εικόνα Ginka
Θεαματικά αποτελέσματα οσον αφορα τις εντάσεις που προκαλεί η αντιεπιληπτική αγώγη. Η Β6 μας δόθηκε απο τον παιδονευρολόγο για να εξομαλύνουμ τις εντάσεις που προκαλούσε η αντιεπιληπτική αγωγή και κυρίως το Κeppra. Πραγματικά έμεινα άφωνη. Την πρώτη μέρα φάνηκε μία μικρή διαφορα στην συμπεριφορα της μικρης.

Πόθων επίκληση - Enlogo

Εικόνα Ginka
ΠΟΘΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ Όνειρα στοχοι αφηγητές, μάχιμοι ζωντες. Πόθοι καλά κρατούν την θέληση του τώρα. Φαιά εις την ν (νύ) Θάλασσα σκέψη ο συρμός νεκρών ανάσταση. Αιχμές απόρθητες - γκρέμνια σα θέλουν να γεν(ν)ουν, Ουρλιάζουν: Δύναμη , ορμή : Ιστών συμπλέγματα οι πλάστες. Ξάσματα του λινου, υφάντρες

Υπάρχει Ελπίδα!

Εικόνα Ginka
Είχα υποσχεθεί σε όλους σας την τελευταία μας γνωματευση απο το ΚΔΑΥ. Ο λογος που εκθέτω αυτήν την γνωματευση ειναι για να κατανοήσουμε όλοι μας οτι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, τα παιδιά μας μπορούν αρκεί να πιστέψουν στις δυνάμεις τους. Σίγουρα κάθε περίπτωση ειναι διαφορετικη και αυτό δεν το ξεχνώ.

Νευρολογική εκτίμηση

Εικόνα Ginka
Οι κόποι 8 χρόνων αποτυπώνονται καθαρά στο επισυναπτόμενο αρχειο. Σε λίγες μέρες θα ανακοινώνω αυτούσια και την απόφαση του ΚΔΑΥ.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.