Μεταπτυχικό με σύμπραξη Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας και Πολιτικής Επιστήμης με Ιατρική Σχολή

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών σε σύμπραξη με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Κρήτης με τίτλο: Επαγγελματική και Περιβαλλοντική Υγεία - Διαχείριση και Οικονομική Αποτίμηση.

Συνδρομο Down και καρκίνος

Εικόνα Anonymous
Γιατί τα άτομα με σύνδρομο Ντάουν δεν παθαίνουν καρκίνο: Γενετική μελέτη αποκαλύπτει γιατί οι άνθρωποι που γεννιούνται με σύνδρομο Ντάουν είναι συνήθως απρόσβλητοι στις περισσότερες μορφές καρκίνου - διαθέτουν ένα επιπλέον αντίγραφο γονιδίου που εμποδίζει τους όγκους να τραφούν και να αναπτυχθούν.

Bazaar από το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Πρόσκληση για το Bazaar του ΚΑΣΠ.Το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας - Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών - "ΧΑΤΖΗΑΠΕΡΕΙΟ" γιορτάζει τα Χριστούγεννα με το Bazaar στους χώρους του Ιδρύματος την Τετάρτη 16/12/2009 ώρα 10.00 έως 17.30.

Bazaar χριστουγεννιάτικο από την Εστία

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Το Δ.Σ της Εστίας σας προσκαλεί από 12 έως 22 Δεκεμβρίου 2009 09.00-20.00, στην Εστία, σε ένα Χριστουγεννιάτικο Βazaar που έχει ετοιμαστεί από τα παιδιά μας με πολύ μεράκι, με πολλή αγάπη και με χιλιάδες ευχές για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Bazaar από το Σύλλογο Αγέννητου Παιδιού "Αγκαλιά"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Το παζάρι του συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού Η Αγκαλιά ωστόσο γίνεται στην αίθουσα του Συλλόγου Υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος Σίνα 16, Αθήνα τη Δευτέρα 7 & την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009, Ώρες λειτουργίας: 09:00 π.μ. - 07:00 μ.μ..

Σκύλοι Θεραπευτικής Επαφής (Dog-Assisted Therapy)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Η SAPT HELLAS υλοποιεί δωρεάν πρόγραμμα εναλλακτικής θεραπείας δια μέσου των ζώων, με επισκέψεις σε φορείς, σχολεία, ιδρύματα, με στόχο την άμεση επαφή των μαθητών ή τροφίμων με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους.

Ημερίδα: "Εργασία για Άτομα με Αναπηρία"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
O Δήμος Κερατσινίου και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πρόνοιας Κερατσινίου οργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Εργασία και Άτομα με Αναπηρία» την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009, ώρα 6.30μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο "Αντώνης Σαμαράκης" (Μ.Ασίας 24 & Παπαναστασίου, Κερατσίνι). Δείτε την πρόσκληση εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.