ΜΟΝΟΡΟΔΙ

Εικόνα NOESI.gr

Ο Οδηγός υπηρεσιών του NOESI.gr παρουσίασε το ΜΟΝΟΡΟΔΙ από το 2010 έως το 2014.

Βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό που μπορείτε να δωρίσετε για τη Βιβλιοθήκη του NOESI.gr

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δωρεά ενός βιβλίου: Το επόμενο Έργο τού NOESI.gr αφορά την ανάπτυξη μίας Βιβλιοθήκης. Δεν γνωρίζουμε πότε θα είμαστε έτοιμοι, αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Και για αρχή χρειαζόμαστε ...βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό. Μπορείτε να δωρίσετε ένα οποιοδήποτε βιβλίο ή CD/DVD-ROM με ταχυδρομική αποστολή στη διεύθυνση: NOESI.gr | Μιστράλ 4 | Ν. Ψυχικό 154 51. 

ΠΡΟΝΟΗΣΕ ® Support: Υποστηρίξτε τον Οδηγό

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ
Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες που χρειάζεστε, εάν θέλετε να δείξετε έμπρακτη υποστήριξη στον Οδηγό ΠΡΟΝΟΗΣΕ που εκδίδεται και διατίθεται δωρεάν από το NOESI.gr. Διαβάστε περισσότερα: www.noesi.gr/pronoise/about.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΜΕΑ ΞΑΝΘΗΣ (πρώην ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΑΝΘΗΣ)

Εικόνα NOESI.gr

To Ψυχολογικό Κέντρο Β. Ελλάδος (Παράρτημα Ξάνθης) ιδρύθηκε το 1979, με σκοπό τη στήριξη και πρόοδο των ατόμων με νοητική υστέρηση, με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων στην καθημερινή ζωή. Το 1992, μεταφέρθηκε στις σημερινές εγκατα­στάσεις του, στη Χρύσα Ξάνθης.

ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ο Σύλλογος Προστασίας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καρύστου με την επω­νυμία "Χέρι – Χέρι" ιδρύθηκε το 2006, στην Κάρυστο, Ν. Ευβοίας και έχει ως μέλη του γονείς, φίλους και επιστήμονες που ενδια­φέρονται για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και δυνατότητες. Σήμερα, λειτουργεί Κέντρο Απασχόλη­σης για ΑμεΑ.

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Το Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας "Χατζηκυριάκειο" ιδρύθηκε το 1898, από τον Ιωάννη Χατζηκυριάκο και τη σύζυγό του Μαριγώ, με σκοπό την περίθαλ­ψη ορφανών και απόρων κοριτσιών. Σήμερα, φιλοξενεί κορίτσια ηλικίας 6 – 18 ετών, προερχόμενα από οικογένειες με κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Είναι ΝΠΙΔ και τα έσοδά του προέρχονται από ενοίκια της ακίνητης περιουσίας του, από εκδηλώσεις που κατά καιρούς διοργανώνονται και από δωρεές. Δε λαμβάνει καμιά κρατική επιχορήγηση.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (Καλλιθέα)

Εικόνα NOESI.gr

Το πρόγραμμα του Συμβουλευτικού Κέντρο Οικογένειας Δήμου Καλλιθέας υλοποιείται από τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης (ΔΕΠΚΑ) Δήμου Καλλιθέας. Εξυπηρετεί παιδιά ηλικίας έως 18 ετών.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Ο Σύλλογος Γονέων – Φίλων ΑμεΑ Σαλαμίνας έχει ιδρύσει και λειτουργεί το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Σαλαμίνας με την επωννυμία "ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ".

ΣΤΕΓΗ ΝΕΩΝ (ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS) ► Νέα παρουσίαση (εκκρεμεί)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Το 1992, ξεκίνησε η λειτουργία της Στέγης Νέων σε ενοικιαζόμενο οίκημα στη περιοχή της Βούλας και από το 1996 στεγάζεται σε ιδιόκτητο σύγχρονο κτίριο με 6 διαμερίσματα με 36 παιδιά και εφήβους.

ΠΟΛΙΧΝΗ

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στην Αυτόνομη Διαβίωση για Άτομα με Προβλήματα Όρασης & Πρόσθετες Ειδικές Ανάγκες "η Πολίχνη" ιδρύθηκε το 1996, υπό την ευθύνη του Πανελληνίου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρα­σης και Πρόσθετες Αναπηρίες "Αμυμώνη". Στεγάζεται σε μο­νοκατοικία στο Χα­λάνδρι.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.