Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός υπηρεσιών του NOESI.gr με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" παρουσιάζει φορείς στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια", σε Ελλάδα και Κύπρο. Δείτε τον Οδηγό στη σελ. noesi.gr/book/welfare

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (Καλλιθέα)

Εικόνα NOESI.gr

Το πρόγραμμα του Συμβουλευτικού Κέντρο Οικογένειας Δήμου Καλλιθέας υλοποιείται από τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης (ΔΕΠΚΑ) Δήμου Καλλιθέας. Εξυπηρετεί παιδιά ηλικίας έως 18 ετών.

Υπηρεσίες

 • Συμβουλευτική γονέων και μελλόντων γονέων:
  • Συμβουλευτική ζευγαριού.
  • Συμβουλευτική νέων γονέων για τις πρώτες μικρές δυσκολίες του μωρού με τον ύπνο, το φαγητό και τις ανησυχίες.
  • Συμβουλευτική γονέων που το παιδί τους (ηλικίας 2 – 5 ετών) εμφανίζει δυσκολίες στο παι­χνίδι, την ομιλία, τις σχέσεις με τα άλλα παιδιά.
  • Συμβουλευτική γονέων που το παιδί τους (ηλικίας 6 – 12 ετών) δυσκολεύεται στο σχολείο, στο διάβασμα, στις σχέσεις του με τους συμμαθητές.
 • Ομάδες γονέων.
 • Διαγνωστική εργασία με παιδιά, ηλικίας έως 12 ετών.
 • Ψυχολογική, ψυχοπαιδαγωγική, λογοθεραπευτική υποστήριξη. Τμήμα Υποδοχής Νηπίων "Η παρεούλα μας" (για νήπια ηλικίας από μερικών μηνών έως 3 ετών).

Στελεχώνεται από Ψυχολόγο, Παιδοψυχίατρο, Κοινωνικό Λειτουργό, Βρεφονη­πιοκόμο, Λογοπεδικό, Ψυχοπαιδαγωγό.

Επικοινωνία

Ευαγγελιστρίας 78 και Εσπερίδων
176 71 ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Τηλ.: 2109579090

* Πηγή: Οδηγός υπηρεσιών από το NOESI.gr :: Η Νόηση στο διαδίκτυο | www.noesi.gr

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;