Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (ΜΚΟ)

Εικόνα NOESI.gr

Εδώ θα βρείτε τα μη κερδοσκοπικά Ν.Π.Ι.Δ. – Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΜΚΟ) στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Για διαβάζετε εγκαίρως τις ειδήσεις, παρατηρήστε τα βέλη στους τίτλους. Ακολουθούν πρώτα οι πιο πρόσφατα ενημερωμένες παρουσιάσεις που περιέχουν νέα και ανακοινώσεις από τις υπηρεσίες και, έπειτα, ταξινομούνται αλφαβητικά όλες οι καταχωρήσεις.

ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ► Νέα παρουσίαση

Το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ για Ενήλικες με Διαταραχές Αυτιστικού Τύπου με την επωνυμία "Άγιος Βασίλειος" ιδρύθηκε το 2012 από τον ομώνυμο Σύλλογο Γονέων Αυτιστικών Έβρου. Δείτε: www.noesi.gr/pronoise/agios-vasileios

ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ► Νέα παρουσίαση

O Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ΑμεΑ με την επωνυμία "Αγωνιστές" ιδρύθηκε το 2012 στη Δράμα. Δείτε: www.noesi.gr/pronoise/agonistes

Δείτε περισσότερες υπηρεσίες

Επίσης, μπορεί να βρείτε υπηρεσίες και σε φορείς μεγαλύτερης εμβέλειας στα παρακάτω: 

Γνωρίζετε άλλο Φορέα ή άλλη Δομή; Σε περίπτωση που μπορείτε να παρέχετε ενημερωμένες πληροφορίες για Φορείς ή Δομές που δεν παρουσιάζονται σε αυτή την ενότητα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το NOESI.gr από τη σελίδα επικοινωνίας.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.