Σημαντική σημείωση

Ο Οδηγός Υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τις παροχές σε Ελλάδα και Κύπρο. Μη ...διανοηθείτε να αντιγράψετε τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας σε άλλα ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα. Τα περιεχόμενα προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και αποτελούν μέρος του Οδηγού υπηρεσιών του NOESI.gr με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" που παρουσιάζει φορείς υπηρεσιών στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια", σε Ελλάδα και Κύπρο. Δείτε τον Οδηγό στη σελ. noesi.gr/book/welfare

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (ΜΚΟ)

Εικόνα NOESI.gr

Παρακάτω θα βρείτε τα μη κερδοσκοπικά Ν.Π.Ι.Δ. – Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΜΚΟ) που παρουσιάζονται στον Οδηγό υπηρεσιών του NOESI.gr.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

① Διάγνωση ② Πρώιμη ❸ Κέντρα ④ Ελ. χρόνος ⑤ Στέγες ⑥ Λοιπά

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Κοινωνικής και Επαγγελ­ματικής Ένταξης Ατόμων με Ανα­πηρίες (Μέριμνα για το Ειδικό Παιδί), με την επωνυμία "Αγία Μαρί­να", ιδρύθηκε το 1975 στην Καβάλα από γονείς ατόμων με ειδι­κές ανάγκες και άλλα άτομα με εν­διαφέρον στα ΑμεΑ.

www.noesi.gr/pronoise/agiamarina

ΗΡΟΔΙΚΟΣ

① Διάγνωση ② Πρώιμη ③ Κέντρα ❹ Ελ. χρόνος ⑤ Στέγες ⑥ Λοιπά

Ο Αθλητικός Σύλλογος με την επωνυμία "Ηρόδικος" ιδρύθηκε από τον Σύλλογο "Περπατώ" με στόχο τη μετάδοση του αθλη­τικού πνεύματος στα ΑμεΑ στην Κομοτηνή και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Δεν έχει ακόμη αναρτηθεί ιστοσελίδα στο www.noesi.gr

ΠΕΡΠΑΤΩ

① Διάγνωση ② Πρώιμη ③ Κέντρα ❹ Ελ. χρόνος ❺ Στέγες ❻ Λοιπά

Ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητική Αναπηρία και Φίλων Ν. Ροδόπης με την επωνυμία "Περπατώ" είναι ΝΠΙΔ, μη κερδοσκοπι­κό. Ιδρύθηκε το 2002 στην Κομοτηνή, με στόχο τη συσπείρωση, την ενημέρωση και την οργάνωση των ατόμων με κινητική αναπηρία σε επίπεδο Νομού.

Δεν έχει ακόμη αναρτηθεί ιστοσελίδα στο www.noesi.gr

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΕΒΡΟΥ

① Διάγνωση ② Πρώιμη ❸ Κέντρα ④ Ελ. χρόνος ⑤ Στέγες ⑥ Λοιπά

Ο Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων Ψυχικής Υγείας Ν. Έβρου (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.) ιδρύθηκε το 2010 στην Αλεξανδρούπολη, για να αποτελέσει ένα πεδίο ψυχοκοινωνικής στήριξης, επικοινωνίας και αλληλεγγύης των οικογενειών των ατόμων με προβλήμα­τα ψυχικής υγείας.

www.noesi.gr/pronoise/sofsi-evros

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ (Ξάνθη)

① Διάγνωση ② Πρώιμη ③ Κέντρα ④ Ελ. χρόνος Στέγες ❻ Λοιπά

To Ψυχολογικό Κέντρο Β. Ελλάδος (Παράρτημα Ξάνθης) ιδρύθηκε το 1979, με σκοπό τη στήριξη και πρόοδο των ατόμων με νοητική υστέρηση, με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων στην καθημερινή ζωή. Το 1992, μεταφέρθηκε στις σημερινές εγκατα­στάσεις του, στη Χρύσα Ξάνθης. Εξυπηρετεί 33 άτομα και φιλοξενεί 17 άτομα στο Οικοτροφείο.

www.noesi.gr/pronoise/psichologikokentro-xanthis

Γνωρίζετε άλλο Φορέα ή άλλη Δομή; Σε περίπτωση που μπορείτε να παρέχετε ενημερωμένες πληροφορίες για Φορείς ή Δομές που δεν παρουσιάζονται σε αυτή την ενότητα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το NOESI.gr ηλεκτρονικά από τη σελίδα επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο 2114087123.
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;