Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός υπηρεσιών "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" noesi.gr/pronoise παρουσιάζει υπηρεσίες στους τομείς "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια", παρέχοντας ενημέρωση για επίκαιρες δράσεις, ανακοινώσεις, προκηρύξεις.

ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ► Συνέδριο για τον αυτισμό στην Αλεξανδρούπολη

Λογότυπο του Ηλίανθου.Το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ για Ενήλικες με Διαταραχές Αυτιστικού Τύπου με την επωνυμία "Άγιος Βασίλειος" ιδρύθηκε το 2012 από τον ομώνυμο Σύλλογο Γονέων Αυτιστικών Έβρου.

Νέα ανακοίνωση!

Στις 9-10/06/2018 το NOESI.gr παρουσιάζει στην Αλεξανδρούπολη στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τον αυτισμό τη Χάρτα Υπηρεσιών "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ" (δείτε παρακάτω).

Υπηρεσίες — Δράσεις

  • Το Κέντρο παρέχει εκπαίδευση σε πλαίσιο ημερήσιας φροντίδας σε άτομα με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ – Αυτισμός) σε άτομα ηλικίας 19 – 55 ετών και λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Σημερινή Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου είναι η κα Μαυρίδου Ευαγγελία. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την παρουσίαση του Συλλόγου στην ιστοσελίδα: www.noesi.gr/pronoise/sillogos-daf-evrou

Ενώνοντας τα κομμάτια του αυτισμού. Σύντομα περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του Συνεδρίου

Επικοινωνία — Πληροφορίες

Τ.Θ. 620 
681 00 ΔΩΡΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

* Πηγή: Οδηγος υπηρεσιών από το NOESI.gr (ΠΡΟΝΟΗΣΕ, 2018) στη διεύθυνση www.noesi.gr/book/welfare.

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.