Σημαντική σημείωση

Ο Οδηγός Υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τις παροχές σε Ελλάδα και Κύπρο. Μη ...διανοηθείτε να αντιγράψετε τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας σε άλλα ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα. Τα περιεχόμενα προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και αποτελούν μέρος του Οδηγού υπηρεσιών του NOESI.gr με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" που παρουσιάζει φορείς υπηρεσιών στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια", σε Ελλάδα και Κύπρο. Δείτε τον Οδηγό στη σελ. noesi.gr/book/welfare

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΜΚΟ)

Εικόνα NOESI.gr

Παρακάτω θα βρείτε τα μη κερδοσκοπικά Ν.Π.Ι.Δ. – Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΜΚΟ) που έχουν παρουσιάζονται στον Οδηγό υπηρεσιών του NOESI.gr.  

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

① Διάγνωση ② Πρώιμη ❸ Κέντρα ④ Ελ. χρόνος ⑤ Στέγες ❻ Λοιπά

Ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Επαρχίας Θήβας με την επωνυμία "Άγιοι Ανάργυροι" ιδρύθηκε το 1990 από γονείς και φίλους παι­διών με νοητική υστέρηση, με έδρα της Θήβα. Διοικείται από 7μελές Συμ­βούλιο, που απαρτίζεται μόνο από γονείς ΑμεΑ και δεν αμείβονται. Παρέχει υποστήριξη σε δομές όπως Ειδικά Νηπιαγωγεία και Σχολεία, Κέντρα Διη­μέρευσης, Στέγες Υποστηριζόμενη Διαβίωσης αλλά και πρώιμης παρέμβασης και προγράμματα ελεύθερου χρόνου.

www.noesi.gr/pronoise/sillogos-amea-thivas

ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

① Διάγνωση ② Πρώιμη ③ Κέντρα ④ Ελ. χρόνος ⑤ Στέγες ❻ Λοιπά

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ με την επωνυμία "Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολι­τισμός", ιδρύ­θηκε το 1999 από ομάδα γο­νέων και κηδεμόνων, ατόμων με αναπηρία και ευαισθητοποιημένων πολι­τών. Είναι μη κερδο­σκοπικό Σωματείο, εδρεύει στην Χαλκίδα και διοικείται από 7μελές Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου εκλέγονται κάθε τρία χρόνια.

www.noesi.gr/pronoise/anthropos-elpida-politismos

ΕΣΤΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

① Διάγνωση ② Πρώιμη ❸ Κέντρα ④ Ελ. χρόνος ❺ Στέγες ⑥ Λοιπά

Η "Εστία - Άγιος Νικόλαος" δημιουργήθηκε το 1992 από την οικογένεια Eisenmeier. Σήμερα, η "Εστία – Άγιος Νικόλαος" δια­θέτει τέσσερις με­γάλες αυτόνομες κατοικίες, δύο εργαστήρια και ένα μικρό καφενείο με εκ­θετήριο, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 28 στρεμμάτων στο Γαλαξίδι. Αποτελεί Κοινωφελές Ίδρυμα.

www.noesi.gr/pronoise/estia-agiosnikolaos

ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ

① Διάγνωση ② Πρώιμη ❸ Κέντρα ④ Ελ. χρόνος ⑤ Στέγες ❻ Λοιπά

Ο Σύλλογος Προστασίας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καρύστου με την επω­νυμία "Χέρι – Χέρι" ιδρύθηκε το 2006, στην Κάρυ­στο Ν. Ευβοίας και έχει ως μέλη του γονείς, φίλους και επιστήμονες που ενδια­φέρονται για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και δυνατότητες. Σήμερα, λειτουργεί Κέντρο Απασχόλη­σης για ΑμεΑ με το ίδιο όνομα.

www.noesi.gr/pronoise/xeri-xeri

Γνωρίζετε άλλο Φορέα ή άλλη Δομή; Σε περίπτωση που μπορείτε να παρέχετε ενημερωμένες πληροφορίες για Φορείς ή Δομές που δεν παρουσιάζονται σε αυτή την ενότητα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το NOESI.gr από τη σελίδα επικοινωνίας.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.