Σημαντική σημείωση

Ο Οδηγός Υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τις παροχές σε Ελλάδα και Κύπρο. Μη ...διανοηθείτε να αντιγράψετε τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας σε άλλα ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα. Τα περιεχόμενα προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και αποτελούν μέρος του Οδηγού υπηρεσιών του NOESI.gr με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" που παρουσιάζει φορείς υπηρεσιών στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια", σε Ελλάδα και Κύπρο. Δείτε τον Οδηγό στη σελ. noesi.gr/book/welfare

Περιφέρεια Πελοποννήσου (ΜΚΟ)

Εικόνα NOESI.gr

Παρακάτω θα βρείτε τα μη κερδοσκοπικά Ν.Π.Ι.Δ. – Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΜΚΟ) που έχουν παρουσιάζονται στον Οδηγό υπηρεσιών του NOESI.gr.

ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙ­ΣΜΟ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

① Διάγνωση ② Πρώιμη ❸ Κέντρα ④ Ελ. χρόνος ⑤ Στέγες ⑥ Λοιπά

Το Κέντρο Ημέρας Παιδιού και Εφήβου με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας απευθύ­νεται σε παιδιά και εφήβους, άτομα που είναι ενταγ­μένα σε σχολικό πλαί­σιο και χρειάζονται παράλληλες θεραπευτικές παρεμβάσεις τις οποίες δεν πα­ρέχει το σχολείο. Επίσης, απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους οι οποίοι παρακολου­θούν ειδικό θεραπευτικό – εκ­παιδευτικό πρόγραμμα προκειμένου να επι­τευχθεί η έντα­ξη – επανένταξη τους. Το NOESI.gr επισκέφτηκε το Κέντρο Ημέρας Ατόμων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας στις 09/07/2015

www.noesi.gr/pronoise/autism-kalamata

ΟΔΥΣΣΕΙΑ

① Διάγνωση ② Πρώιμη ③ Κέντρα ④ Ελ. χρόνος ⑤ Στέγες ❻ Λοιπά

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Αργολίδας με την επωνυμία "Οδύσσεια" και έδρα το Άργος απευθύνεται σε άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ), σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες (ΑμεΜΔ), σε γονείς, κηδεμόνες, φίλους αυτών αλλά και ευρύτερα σε κάθε άνθρωπο ευαισθητοποιημένο σε θέματα ειδικής αγωγής.

www.noesi.gr/pronoise/odysseia

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ ΔΑΔ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

① Διάγνωση ② Πρώιμη ③ Κέντρα ④ Ελ. χρόνος ⑤ Στέγες ❻ Λοιπά

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυ­τισμό Ν. Μεσσηνί­ας ιδρύθηκε το 2007 από γονείς παιδιών με διάχυτες αναπτυξιακές διατα­ραχές / διαταραχές του φάσματος του αυτισμού (ΔΑΔ / ΔΑΦ) με τη συμπαράσταση φί­λων και ειδικών επι­στημόνων. Σκοπεύει στην υποστήριξη των ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους, στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρω­ση της κοινωνίας. Το NOESI.gr επισκέφτηκε τον Σύλλογο ΓΚΦ Ατόμων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας στις 09/07/2015.

www.noesi.gr/pronoise/messinia

Γνωρίζετε άλλο Φορέα ή άλλη Δομή; Σε περίπτωση που μπορείτε να παρέχετε ενημερωμένες πληροφορίες για Φορείς ή Δομές που δεν παρουσιάζονται σε αυτή την ενότητα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το NOESI.gr ηλεκτρονικά από τη σελίδα επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο 2114087123.
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;