Σύλλογοι – Σωματεία – Ενώσεις πανελλαδικής εμβέλειας (ΜΚΟ)

Εικόνα NOESI.gr

Δείτε παρακάτω τη λίστα με τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου – Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις (Ν.Π.I.Δ. – Μ.Κ.Ο.) που παρουσιάζονται στον Οδηγό υπηρεσιών του NOESI.gr και λειτουργούν σε πανελλαδική κλίμακα. Πατήστε στον κάθε τίτλο για την αναλυτική παρουσίαση.

Πηγή: Οδηγός υπηρεσιών ® ΠΡΟΝΟΗΣΕ? — Τομέας μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και ατόμων με αναπηρία.
Γνωρίζετε άλλο Φορέα ή άλλη Δομή; Σε περίπτωση που μπορείτε να παρέχετε ενημερωμένες πληροφορίες για Φορείς ή Δομές που δεν παρουσιάζονται σε αυτή την ενότητα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το NOESI.gr από τη σελίδα επικοινωνίας.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.