Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός υπηρεσιών "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" noesi.gr/pronoise παρουσιάζει υπηρεσίες στους τομείς "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια", παρέχοντας ενημέρωση για επίκαιρες δράσεις, ανακοινώσεις, προκηρύξεις.

SAPT HELLAS

Λογότυπο της SAPT HellasΗ Stray Action – Pet Therapy (SAPT) της Ελλάδας (μτφ. Ως Δράση για τα Αδέσποτα – Σκύλοι Θεραπείας) Ελλάδας ιδρύθηκε ως Αστική Μη Κερδο­σκοπική Εταιρεία, που στο πλαίσιο του έργου της οργανώνει μία πληθώρα δράσε­ων για τα αδέσπο­τα, την ευαισθητοποίηση του κοινού και την αξιο­ποίηση των σκύλων θεραπευτικ­ής επαφής. Όλοι οι σκύλοι της ομάδας επι­σκέψεων είναι ημίαιμοι, εκπαι­δευμένοι και υιοθετη­μένοι από τη SAPT HELLAS. Χορηγός των προγραμμάτων κα­θώς και άλ­λων δράσεων, για το διάστη­μα από τον Νοέμβριο 2008 έως τον Οκτώβριο 2010, ήταν το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

Αφίσα SAPT Hellas Christmas Bazaar / Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ στις 3-4/12/2016.

Μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση: SAPT Hellas Christmas Bazaar / Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ

Το δοκιμάσαμε, σας το προτείνουμε! ... Μπορείτε να καλέσετε τους αν­θρώπους της SAPT στο Κέντρο σας να σας βοηθήσουν να ευαισθητοποίησετε τα παιδιά στην επα­φή τους με τα ζώα! Σε συνεννόηση μαζί σας, θα φέρουν μαζί τους ειδικά εκπαιδευ­μένους σκύλους, και θα οργανώσουν δωρε­άν ένα απίθα­νο πρόγραμμα, όπου τα παι­διά θα μάθουν για τα ζώα, θα τα γνωρίζουν, θα παίξουν ή απλά θα καθίσουν μαζί τους, ώσπου να νιώσουν τη συντροφιά τους! 

Υπηρεσίες – Δράσεις 

❻ Εκστρατεία ενημέρωσης (εθελοντικές επισκέψεις σε σχολεία).

❻ Σκύλοι θεραπευτικής επαφής (εθελοντικές επισκέψεις σε πάσης φύσεως ιδρύματα).

❻ Υιοθεσία σκύλων – συντρόφων (κτηνιατρικές παροχές και εκπαιδευτική υποστήριξη).

❻ Ειδικές υιοθεσίες (υιοθεσίες σκύλων από σχολεία, ιδρύματα, ΑμεΑ ή σκύλων με αναπηρίες).

Επικοινωνία 

Τ.Θ. 1120 190 14 ΑΦΙΔΝΕΣ

Τηλ.: 6974481351 (Χριστίνα Οικονόμου, Υπεύθυνη Προγραμμάτων) 
Τηλ.: 6944390555 (Χρήστος Κτενάς, Κτηνίατρος)
Ε-mail: info@sapt.gr
Ιστοσελίδα: www.sapt.gr
[+] Facebook: http://facebook.com/SAPTHellas 

* Πηγή: Οδηγός υπηρεσιών από το NOESI.gr :: Η Νόηση στο διαδίκτυο | www.noesi.gr

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.