Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός υπηρεσιών "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" noesi.gr/pronoise παρουσιάζει υπηρεσίες στους τομείς "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια", παρέχοντας ενημέρωση για επίκαιρες δράσεις, ανακοινώσεις, προκηρύξεις.

ΗΛΙΟΣ

Λογότυπο ΗΛΙΟΣ (Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση & Εργασία Ατόμων με Αυτισμό & άλλων Αναπτυξιακών Διαταραχών).Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση & Εργασία Ατόμων με Αυτισμό & άλλων Αναπτυξιακών Διαταραχών με τον τίτλο "ΗΛΙΟΣ” ιδρύθηκε 2012, με έδρα το Παλαιό Φάληρο Αττικής, από γονείς παιδιών με αυτισμό και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές.

Σκοποί και Υπηρεσίες

❻ Ενημέρωση και υποστήριξη γονέων.

Ο Σύλλογος έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα με άμεσο στόχο την αγορά χώρου που θα λειτουργεί σε πρώτη φάση ως Κέντρο Ημέρας για την Φύλαξη και την Δημιουργική Απασχόληση παιδιών που αντιμετωπίζουν τα παραπάνω προβλήματα. ​

Απώτερος στόχος του Συλλόγου είναι "...ο χώρος αυτός να στεγάσει τα παιδιά των μελών του Σωματείου για να πορευτούν με αξιοπρέπεια, όταν εμείς - οι γονείς τους - δεν θα είμαστε πια στην ζωή".

Είδη παθήσεων, που καλύπτουν οι υπηρεσίες.

  • Διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές (Αυτισμός)

​Επικοινωνία

Ζαΐμη 20
175 62 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Τηλ.: 2109822858, 6947884714, 6942811681         
E-mail: hliossulogos@yahoo.com   
Ιστοσελίδα: www.sulogoshlios.wordpress.com 

ΠΗΓΗ ► ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" (2016) από το NOESI.gr στη σελίδα www.noesi.gr/book/welfare (να αναφέρεται)

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.