Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός υπηρεσιών του NOESI.gr με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" παρουσιάζει φορείς στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια", σε Ελλάδα και Κύπρο. Δείτε τον Οδηγό στη σελ. noesi.gr/book/welfare

ΠΝΟΗ

Το Ψυχοπαιδαγωγικό Συμβουλευτικό Κέντρο Παιδιού και Οικογένειας "η Πνοή" υποστηρίζεται από την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "Έδρα" και παρέχει υπηρεσίες σε παιδιά ηλικίας 4 – 15 ετών, με μα­θησιακές δυσκολίες. Λειτουργούν δύο Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα, στο Δήμο Περιστερίου και το Δήμο Βύρωνα.

Δείτε τον ΤίτλοΈδρα 

Υπηρεσίες

  • Εργοθεραπεία.
  • Λογοθεραπεία.
  • Παιδαγωγική στήριξη.
  • Ψυχολογική συμβουλευτική και θεραπεία.
  • Συμβουλευτική γονέων και ζευγαριού.

Λειτουργεί καθημερινά, ώρες 15:30 – 20:30. Τα προγράμματα παρέχονται δωρεάν. Τα Κέντρα εί­ναι συμβεβλημένα με τα Ασφαλιστικά Ταμεία. 

Επικοινωνία 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α' (Κέντρο Περιστερίου)
Γαστούνης & Γουμενίτσης 14
121 31 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Τηλ./Fax: 2105913826
E-mail: pnoe_edra@yahoo.gr
Ιστοσελίδα: www.edra.coop.gr

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β' (Κέντρο Βύρωνα)
Φλέμινγκ 68
162 33 ΒΥΡΩΝΑΣ

Τηλ./Fax: 2107650882 

Αρχείο 

Μονοσέλιδο μεγέθους Α5, διχρωμίας λευκό – σιέλ. Μονοσέλιδο μεγέθους Α5-, διχρωμίας λευκό – σιέλ. Συνοδευτικά έντυπα: α) Δίπτυχο μεγέθους Α4, χρώματος σομόν (πα­λαιότερο).

* Πηγή: Οδηγός υπηρεσιών (ΠΡΟΝΟΗΣΕ, 2014) από τη Νόηση στο διαδίκτυο | www.noesi.gr

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;