Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών του noesi.gr

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" παρουσιάζει υπηρεσίες νομικών προσώπων ιδιωτικού & δημοσίου δικαίου, σε Ελλάδα & Κύπρο, παρέχοντας ενημέρωση για νέα προγράμματα, δράσεις, προκηρύξεις. Δείτε noesi.gr/book/welfare

ΕΕΕΥΤ

Εικόνα NOESI.gr

Η "Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Υποστηρικτικής Τεχνολογίας" (ΕΕΕΥΤ) ιδρύθηκε το 2012 με έδρα το Χαλάνδρι Αττικής. Τα μέλη της εταιρεία απαρτίζουν επαγγελματίες και επιστήμονες στο χώρο της Υποστηρικτικής Τεχνολογίας, εκπαιδευτικοί, άτομα με αναπηρία που χρησιμοποιούν τα μέσα τεχνολογίας και φίλοι - υποστηρικτές.

Υπηρεσίες - Σκοποί

 • Συστηματική διάδοση και προαγωγή της Υποστηρικτικής Τεχνολογίας προς όφελος των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), των ηλικιωμένων και γενικότερα των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
 • Προαγωγή των επαγγελματικών ενδιαφερόντων και της ενημέρωσης όσων σχεδιάζουν, ερευνούν, αναπτύσσουν, εφαρμόζουν, αξιολογούν την Υποστηρικτική Τεχνολογία
 • Παροχή τεχνογνωσίας, εμπειρογνωμοσύνης, συμβουλευτικής και υποστήριξης προς όλους όσους, στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με την Υποστηρικτική Τεχνολογία
 • Από κοινού ανάληψη δράσεων της ΕΕΕΥΤ και των μελών της, με κάθε πρόσφορο μέσο, με ενδεικτικούς και όχι περιοριστικούς στόχους την διαμόρφωση των εξελίξεων, την προώθηση, την έρευνα, την ανάπτυξη, την εφαρμογή, την αξιολόγηση, την παροχή συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών και την εφαρμογή θεμάτων που άπτονται της Υποστηρικτικής Τεχνολογίας.  

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

 • Καλλιόπη Λάππα, Πρόεδρος
 • Γεώργιος Κουρουπέτρογλου, Αντιπρόεδρος
 • Κυριάκος Καραμπατζιάκης, Γενικός Γραμματέας
 • Ελένη Γιαλυψού, Ταμίας
 • Βασίλειος Πρωτόπαππας, Αναπληρωτής Ταμίας
 • Νικόλαος Κατέβας, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας
 • Γεώργιος Σαββόπουλος, Μέλος

Αναπληρωματικά Μέλη

 • Αικατερίνη Συμεωνίδου
 • Αλέξανδρος Φαλκονάκης

Επικοινωνία

Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Υποστηρικτικής Τεχνολογίας 
Ταχυδρομική Θυρίδα: 62018 
15210 ΧΑΛΑΝΔΡΙ

E-mail: eeeyt@googlegroups.com
Ιστοσελίδα: http://www.eeeyt.gr

Τηλ.: 2107275688
Fax: 2107275193

Πηγή: Οδηγός υπηρεσιών NOESI.gr | Η Νόηση στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.noesi.gr. (ΠΡΟΝΟΗΣΕ, 2016)

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

Κούλουμα με χαρταετούς, χρώμα, μουσική, και παιδικά χαμόγελα - Μία δράση του ΟΠΑΠ στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.