Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός υπηρεσιών "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" noesi.gr/pronoise παρουσιάζει υπηρεσίες στους τομείς "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια", παρέχοντας ενημέρωση για επίκαιρες δράσεις, ανακοινώσεις, προκηρύξεις.

ΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Εικόνα GlobedNews

Λογότυπο Συλλόγου Προσαρμοσμένης Άσκησης και Αναψυχής - Κινητικό Εργαστήρι.Το Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία Σύλλογος Προσαρμοσμένης Άσκησης και Αναψυχής "Κινητικό Εργαστήρι" ιδρύθηκε το 2012 στην Ηλιούπολη ως μη κερ­δοσκοπικό. Η ιδέα της δημιουργίας του βασίστηκε στην επιδίωξή μας να προσφέρουμε τα οφέλη της Φυσικής Αγωγής και του παιχνιδιού σε άτομα με αναπηρία, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Υπηρεσίες

  • Η εφαρμογή των προγραμμάτων περιλαμβάνει παρατήρηση και αξιολόγηση των ικανοτήτων των συμμετεχόντων, τοποθέτηση στόχων, διαχωρισμό ομάδων και ενημέρωση γονέων από καθηγητές Ειδικής Φυσικής Αγωγής. Παράλληλα, οι δράσεις σχεδιάζονται με στόχο να διευρύνουν τις ευκαιρίες κοινωνικοποίησης των συμμετεχόντων. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται προϋποθέσεις για αρμονική συνύπαρξη και ένταξη στην κοινωνία.
  • Νέοι και παιδιά έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις κινητικές και κοινωνικές δεξιότητες και να αξιοποιήσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους. 
  • Ομαδικά παιχνίδια και αθλοπαιδιές, δράσεις με μουσική και κίνηση, εξορμήσεις στη φύση, αλλά και συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες είναι μερικές από τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο Κινητικό Εργαστήρι.

Επικοινωνία

Δαμασκηνού & Μεσσηνίας, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 163 42

Τηλ.: 6973018331, 6972070474
E-mail: info@kinitikoergastiri.gr
Ιστοσελίδα www.kinitikoergastiri.gr

Χώροι Άθλησης
  •  Δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης (Μεσσηνίας και Δαμασκηνού), 
  •  Δημοτικό στάδιο Χαλικάκι (Σαρωνικού και Γράμμου)

Πηγή - Αρχείο - Επεξηγήσεις

(1)Πηγές: NOESI.gr (2016). ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ "ΠΡΟΝΟΗΣΕ". ΑΘΗΝΑ: Η ΝΟΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ISSN: 1792-4103

(2)Αρχείο: NOESI.gr | Πληροφορίες: Ομάδα μελέτης του Οδηγού υπηρεσιών "Προνόησε".

(3) Επικαιροποίηση: NOESI.gr | Η τελευταία επικαιροποίηση των πληροφοριών στο www.noesi.gr έγινε στις 05/05/2016 από το μέλος

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.