Διάγνωση από αναπτυξιολόγο

Εικόνα Πατέρας

Το παιδάκι μας είναι 2,5 ετών. Έχοντας υπόνοιες για συμπτώματα αυτισμού, κυρίως λόγω καθυστέρηση στην ομιλία το πήγαμε στην καθηγήτρια κα Θωμαίδου στο Παίδων, η οποία είναι πασίγνωστη αναπτυξιολόγος. Τον εξέτασε μόλις 5 λεπτά και ήταν απόλυτη ότι δεν έχει τίποτα. Αυτό ευχόμαστε και εμείς. Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο τέτοια τόσο σύντομη διάγνωση?   

Ζητείται Παιδαγωγός Ειδικής Αγωγής

Εικόνα Χρήστος Φράγκος

Ζητείται Παιδαγωγός Ειδικής Αγωγής για συνοδεία στο Σχολείο και παράλληλη στήριξη αγοριού 6 χρόνων με σύνδρομο Αsperger υψηλής λειτουγικότητας, απο 10 Σεπτεμβρίου 2015 και για όλο το σχολικό χρόνο 2015-2016. Περιοχή Νέου Ηρακλείου Αττικής. Παρακαλούμε τηλεφωνήσατε για ειδικότερες πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά θέματα και τις συνθήκες εργασίας.

Ζητείται Λόγο- ή Έργο- ή Παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη

Εικόνα eleni.o.n.84

Ζητείται εργοθεραπεύτρια ή λογοθεραπεύτρια ή παιδαγωγός ειδικής αγωγής για παράλληλη στήριξη σε αγοράκι 4 ετών με ψυχοκινητική καθυστέρηση για 4ωρη πενθήμερη απασχόληση. Περιοχή: Αλίμου

Θα μιλήσει το παιδί μου?

Εικόνα dimitra dim

Εχουμε ενα παιδι τον αργυρη. Μεχρι τα 3 δεν ειχαμε καταλαβει καποιο προβλημα στην αναπτυξη του. Πηγαινε φυσιολογικα.. αναφορικα με το λογο ηταν αυθορμητος επικοινωνιακος αναπτυγμενος περιορισμενα. Οχι ηχολαλικος. Δε μας ειχε πει ποτε πως τον λενε π.χ. αλλα π.χ. φωναζε σε μια ξαδερφη ''κατεβα κατω" οταν ηταν στο μπαλκονι ή φταναμε στο χωριο και ελεγε ''φτασαμε στο χωριο'' ή με τραβαγε ''παμε γιαγιας σπιτι''. Δεν ειχε λυθει η γλωσσα ελεγε ομως πχ σπανια ''θελω σουβλακι''. Μετα χαθηκαν τα λογια, που και που βγαινει απο το στομα μια λεξη και μοιαζει ωρες ωρες να μη μπορει να μιλησει σα να μπουρδουκλωνεται η γλωσσα του και άλλες φορες σα να μη θελει.

Μεσημεριανή 3ωρη φύλαξη για παιδί με ΔΑΔ

Εικόνα dimitra dim

Γεια σας. Έχουμε ενα παιδακι με ΔΑΔ και περιορισμενο λογο που γυρναει στο σπιτι απο τις πρωινες θεραπειες του στις 2. Θα θελαμε φυλαξη απο μια κοπελα για τις ωρες 14:00 - 17:00 (εως την επιστροφη απο τη δουλεια). Παραλληλα θα ειναι και το αδελφακι του 4 χρονων χωρις κανενα προβλημα. Θα θελαμε βασικα φυλαξη - απασχοληση για αυτες τις 3 ωρες. Περιοχη Άνω Λιόσια. 

(*) Η αγγελία έληξε. Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί..

Το μικρό μπουμπούκι

Εικόνα ντεπυ Κολυμπαρη

Καλημέρα. Σας διαβάζω εδώ και δύο μήνες και ήρθε ή ώρα να γράψω. Έχω δύο κορίτσια,το μικρό μου 12 μηνών, το μπουμπούκι μου, όπως την λέω έχει διαγνωστεί με οζώδη σκλήρυνση από 7 μηνών που άρχισε τις κρίσεις οι οποίες μας ταλαιπωρούν ως και σήμερα. Έχω απελπιστεί που την βλέπω σαν το ζυμαράκι ενώ ως 9 μηνών είχε φυσιολογική ανάπτυξη. Δεν ξέρω πως μπορώ να τη βοηθήσω. Σας παρακαλώ οποίος μπορεί ας με βοηθήσει.

Κάθε νέο βιολόγιο στο NOESI.gr είναι ένας γονιός που σας χρειάζεται!

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός για παροχή παράλληλης στήριξης

Εικόνα Φραγκίσκος Βαλαμβνος

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός για παροχή παράλληλης στήριξης σε μαθητή της Α΄ δημοτικού - περιοχή Νέας Μάκρης Αττικής, ο οποίος έχει ΔΑΔ (σύνδρομο ASPERGER). Προσφερόμενο ποσό 500 ευρώ, απαραίτητο δελτίο παροχής υπηρεσιών.

Ζητούνται θεραπευτές για παράλληλη στήριξη

Εικόνα Βασιλική Μαρούλη

Ζητείται έμπειρος θεραπευτής για παράλληλη στήριξη:

  1. σε αγοράκι με ΔΑΔ σε νηπιαγωγείο στην Πεύκη. 4ήμερη εργασία 8:00-12:00. Τηλ. επικοινωνίας *
  2. σε αγοράκι με ΔΕΠ-Υ στην Α' δημοτικού σε σχολείο της Πεύκης. Καθημερινή απασχόληση, ωράριο σχολείου. Τηλ. επικοινωνίας *

Αποστολή βιογραφικών στο * για να κανονιστεί συνέντευξη.

(*) Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί. Η αγγελία έληξε!

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.