Πρόσληψη προσωπικού με ειδικότητα Ψυχολόγου στο ΚΠΕ (Χίος)

Εικόνα ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ

Χίος, 25/2/2016 - Αρ. Πρωτ. 177 - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη προσωπικού: Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη μίας (1) θέσης εργασίας στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου, με ειδικότητα Ψυχολόγος με τίτλο σπουδών Π.Ε. (πλήρους απασχόλησης).

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το ΚΠΕ ΧΙΟΥ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα www.noesi.gr/kpechios.

Αγγελία για Ψυχολόγο από την "Ευχέρεια" (Ν. Ηράκλειο)

Εικόνα Kelly Vlassopoulou

Η Ευχέρεια, το πρότυπο θεραπευτικό κέντρο για παιδιά στο Νέο Ηράκλειο ζητά για συνεργασία παιδοψυχολόγο με εμπειρία και εκπαίδευση στον Αυτισμό. Στείλτε το βιογραφικό σας στο info@efheria.gr.

Οδηγός Υπηρεσιών από το NOESI.grΜπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Κέντρο "ΕΥΧΕΡΕΙΑ" στον Οδηγό Υπηρεσιών στη σελίδα www.noesi.gr/efheria.

Έλα κι εσύ, ζωγραφίζω μουσική | Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Εικόνα GlobedNews
Ένα μουσικό / εικαστικό εργαστήριο για παιδιά με μέτρια νοητική υστέρηση και τους γονείς τους
Σάβ, 19/03/2016 - 10:00

Τι χρώμα έχει η αγάπη; Τι μελωδία είναι η φιλία; Με εργαλεία τη μουσική και τα εικαστικά, τα παιδιά εκφράζουν τα συναισθήματά τους και αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη.

Μέσα από τους δρόμους της μουσικής και των εικαστικών, το νέο αυτό εργαστήριο της Στέγης δίνει την ευκαιρία σε παιδιά με μέτρια νοητική υστέρηση και στους γονείς τους να πειραματιστούν με ήχους και χρώματα.

Σε ένα ασφαλές περιβάλλον, μέσα από το ομαδικό παιχνίδι και την καθοδήγηση εξειδικευμένων θεραπευτών, τα παιδιά αναπτύσσουν τις γλωσσικές, ακουστικές και λεπτές κινητικές ικανότητές τους και βελτιώνουν την προσωπική τους οργάνωση. Αρχικά, τα παιδιά γνωρίζουν διάφορα μουσικά όργανα, παράγοντας ήχους και μελωδίες. Ο ρυθμός είναι το βασικό συστατικό του εργαστηρίου και, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων, οι γονείς έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να εντάξουν καινούργια μουσικοκινητικά παιχνίδια στην καθημερινότητά τους με τα παιδιά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τι θέλει ο γονέας από ένα κέντρο αποκατάστασης και ψυχολογικής υποστήριξης?

Εικόνα katezar

Καλησπέρα σε όλους.
Ως επαγγελματίας του χώρου, θα ήθελα να κάνω την απλή και ουσιαστική ερώτηση στους γονείς: Τι περιμένουν ή θα ήθελαν να βρουν ως υπηρεσίες σε ένα κέντρο οικογένειας και παιδιού?

Προοπτικές γονέων για θέματα παρέμβασης σε σεξουαλικά ανάρμοστες συμπεριφορές παιδιών με αυτισμό

Εικόνα Μαρία Αλβανού

Αγαπητοί γονείς,
Ονομάζομαι Μαρία Αλβανού και είμαι φοιτήτρια στο εξ’ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα «ειδικής αγωγής» του  Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Στο πλαίσιο της διπλωματικής μου εργασίας για το μεταπτυχιακό, ανέλαβα να διερευνήσω τις «Προοπτικές γονέων για θέματα παρέμβασης σε σεξουαλικά ανάρμοστες συμπεριφορές παιδιών με αυτισμό».

Μυϊκή δυστροφία Ντουσεν με αυτισμό

Εικόνα Ελένη Τσιούμα

Εχω ενα γιο 5,5 χρονών. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κρατήσω το παιδί σπίτι για ενα χρόνο και να μην πάει στην Α' δημοτικου χωρις να έχω καποιες κυρώσεις με το κράτος.

Look for Speech and language therapist and Ocuppational therapist (Cairo)

Εικόνα Lia Karadimou

Hello, a family in Cairo-Egypt (half Greek) looks for  a Speech and Language Therapist and an Occupational therapist for their 5 years old son. The child speaks only English and the therapists need to know excellent English.They provide accommodation in a separate flat and a competitive salary. They need someone to start working with their child as soon as possible and to continue their cooperation also the next year.

Αυτισμός και παιχνίδια διαδικτυακά

Εικόνα Vera Chagipapa

Καλημερα σας, εχω ενα αγορακι 13 ετων και προσφατα εξοικειωθηκε με τα παιχνιδια της APPLE, MATCH IT UP, SHORT IT OUT, FIRST GREEK, μεσω του iPad που εχουν στο σχολειο του. Εχει ενθουσιαστει πληρως... δυστυχως από ο,τι καταλαβα ειναι εφαρμογες μονο της συγκεκριμενης εταιριας και δεν μπορει ενα απλο τάμπλετ να τις παιξει. Ειμαι στην διαδικασια να επιλεξω καποιο ταμπλετ.

Ζητείται παράλληλη στήριξη μαθητή Α' Δημοτικού με ΔΑΔ (Ελληνικό)

Εικόνα Annap

Ζητείται ειδική παιδαγωγός ή ψυχολόγος ή οποιαδήποτε άλλη σχετική ειδικότητα, εργοθεραπευτής, λογοθεραπευτής, κλπ με εμπειρία για την παράλληλη στήριξη αγοριού με ΔΑΔ καλής λειτουργικότητας στην Α' Δημοτικού, πρωινή καθημερινή απασχόληση (08:15 - 12:25) στο Ελληνικό Ν. Αττικής (το σχολείο βρίσκεται στην έξοδο του μετρό Ελληνικού).

Κοινωνική Φροντίδα στην Υγεία: Σύγχρονες προκλήσεις, μετασχηματισμοί και καινοτόμες δράσεις

Εικόνα NOESI.gr
1ο Συνέδριο Νοσοκομειακής Κοινωνικής Εργασίας
Παρ, 04/03/2016 - 09:15

Σας προσκαλούμε στο 1ο  Συνέδριο Νοσοκομειακής Κοινωνικής Εργασίας, με θέμα: “Κοινωνική Φροντίδα στην Υγεία: Σύγχρονες προκλήσεις, μετασχηματισμοί και καινοτόμες δράσεις”.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Γ.Ν. Ελευσίνας “ΘΡΙΑΣΙΟ”, τον Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας (Σ.Κ.Λ.Ε) και το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α) και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας. Θα διεξαχθεί στις 4 & 5 Μαρτίου 2016,  στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου).

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.