Τι θέλει ο γονέας από ένα κέντρο αποκατάστασης και ψυχολογικής υποστήριξης?

Εικόνα katezar

Καλησπέρα σε όλους.
Ως επαγγελματίας του χώρου, θα ήθελα να κάνω την απλή και ουσιαστική ερώτηση στους γονείς: Τι περιμένουν ή θα ήθελαν να βρουν ως υπηρεσίες σε ένα κέντρο οικογένειας και παιδιού?

Η ερώτηση αυτή είναι πολύ σημαντική, καθώς οι γονείς μπορούν να δείξουν το δρόμο για τη παροχή καλύτερων και πιο στοχευμένων υπηρεσιών για τους ίδιους και τα παιδιά τους από τους ειδικούς.

Ευχαριστώ.

Σχόλια

Τι θα ήθελα εγω απο ενα Κέντρο

Εικόνα Βικτώρια
  • Οι θεραπευτές να έχουν τα απαραίτητα πτυχία
  • Οι συνεδρίες να διαρκούν τουλάχιστον  45 λεπτά
  • Να γίνεται ενημέρωση γονέων μετά την συνεδρία
  • Να γίνεται γραπτή αξιολόγηση και στόχοι /εξάμηνο
  • Εκπαίδευση γονέων για δουλεία στο σπίτι
  • Ενημέρωση για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν
  • Επίσκεψη στο σπίτι και στον παιδικό (αν πάει ) για οργάνωση χώρου
  • Συνεργασία με παιδοψυχίατρο της επιλογής σου για θεραπευτικό πρόγραμμα του παιδιού σου
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ...αυτό δεν μετράται αλλά το βλέπεις με τον καιρό.
  • Να είναι κοντά στο σπίτι για να μην ταλαιπωρείται το παιδί με μακρινές μετακινήσεις...ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για θεραπείες που παίρνουν ΧΡΟΝΟ

Θα πρέπει να σου εμπνεύσουν εμπιστοσύνη οι θεραπευτές ...εαν δεν έχουμε καλή χημεία καμιά θεραπευτική μέθοδος παρέμβασης δεν θα αποδώσει. Πρέπει να δουλέψουμε κι εμείς στο σπίτι οπότε εαν δεν πιστεύουμε στην γραμμή που μας δίνουν αλλα και στον άνθρωπο που μας τη δίνει, δεν πρόκειται ποτέ να αποδώσει

  • Εξατομικευση ΟΧΙ μια σουπα για όλους.
  • Συνεχής εκπαιδευση τους σε νέες μεθόδους

Απαραιτητος εξοπλισμος του κεντρου με υλικα (αισθητηριακή ολοκλήρωση, ακουστική ολοκλήρωση, ΠΑΙΓΝΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ).

like1
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.