Προοπτικές γονέων για θέματα παρέμβασης σε σεξουαλικά ανάρμοστες συμπεριφορές παιδιών με αυτισμό

Αγαπητοί γονείς,
Ονομάζομαι Μαρία Αλβανού και είμαι φοιτήτρια στο εξ’ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα «ειδικής αγωγής» του  Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Στο πλαίσιο της διπλωματικής μου εργασίας για το μεταπτυχιακό, ανέλαβα να διερευνήσω τις «Προοπτικές γονέων για θέματα παρέμβασης σε σεξουαλικά ανάρμοστες συμπεριφορές παιδιών με αυτισμό».

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα οδηγήσουν στον σχεδιασμό επιμόρφωσης, εμφανούς στις ανάγκες των γονέων και κατ’ επέκταση των παιδιών τους. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και ο χρόνος συμπλήρωσής του δεν  υπερβαίνει τα 10 λεπτά της ώρας. Η συνεργασία σας είναι πολύτιμη για τη συγκεκριμένη έρευνα και εκτιμάται ιδιαιτέρως η συμμετοχή σας σε αυτήν.

Μπορείτε να δείτε το ερωτηματολόγιο online εδώ.

Περαιτέρω λεπτομέρειες για την ταυτότητα της μελέτης έχουν διατεθεί στο NOES.gr.

Συνημμένα αρχεία: 

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;