Προοπτικές γονέων για θέματα παρέμβασης σε σεξουαλικά ανάρμοστες συμπεριφορές παιδιών με αυτισμό

Αγαπητοί γονείς,
Ονομάζομαι Μαρία Αλβανού και είμαι φοιτήτρια στο εξ’ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα «ειδικής αγωγής» του  Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Στο πλαίσιο της διπλωματικής μου εργασίας για το μεταπτυχιακό, ανέλαβα να διερευνήσω τις «Προοπτικές γονέων για θέματα παρέμβασης σε σεξουαλικά ανάρμοστες συμπεριφορές παιδιών με αυτισμό».

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα οδηγήσουν στον σχεδιασμό επιμόρφωσης, εμφανούς στις ανάγκες των γονέων και κατ’ επέκταση των παιδιών τους. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και ο χρόνος συμπλήρωσής του δεν  υπερβαίνει τα 10 λεπτά της ώρας. Η συνεργασία σας είναι πολύτιμη για τη συγκεκριμένη έρευνα και εκτιμάται ιδιαιτέρως η συμμετοχή σας σε αυτήν.

Μπορείτε να δείτε το ερωτηματολόγιο online εδώ.

Περαιτέρω λεπτομέρειες για την ταυτότητα της μελέτης έχουν διατεθεί στο NOES.gr.

Συνημμένα αρχεία: 

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.