Θαλασσαιμία Τύπου Β

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Οι β-θαλασσαιμίες είναι περισσότερο συχνές και με μεγαλύτερη κλινική βαρύτητα, ενώ οι β-θαλασσαιμίες απαντώνται συχνότερα στους λαούς που κατοικούν γύρω από τη Μεσόγειο θάλασσα.

Αναζητούμε συνεργάτες - θεραπευτές

Εικόνα Psychomotor Team

Αναζητούμε συνεργάτες - θεραπευτές για τη νέα χρονιά, Λογοθεραπευτές - Εργοθεραπευτές - Παιδοψυχολόγους - Ειδικούς Παιδαγωγούς, Γυμναστές, για την νέα χρονιά (Σεπτέμβριος 2016 - Ιούλιος 2017).

Παράλληλη στήριξη για τον Γιώργο μας (Σπέτσες)

Εικόνα Λίνα Παπαδόδημα

Και να που έφτασε ο καιρός που η καλή μας νεράιδα, η δική μας λογοθεραπεύτρια, η Γιωργία μας φεύγει απο το νησί μας. Έτσι βρισκόμαστε πάλι στην αγκαλιά του δικού μας ιστότοπου, για να βρουμε και πάλι έναν νέο άνθρωπο που με αγάπη και φροντίδα θα συνεχίσει την προσπάθειά μας. Το αγορακι μας 9 ετων πια, κανοντας το δικο του αγωνα, οπως ολα τα παιδια μας με τις ιδιαιτεροτητες και τις δυσκολιες τους, χρειαζεται εναν ειδικο που με αγαπη θα συμπορευτει μαζι του στο δυσκολο εργο της επικοινωνιας του. Μενουμε Σπετσες και η αναζητηση ειδικου καθισταται αμεση. Στο νησι μας υπαρχει η δυνατοτητα για επιπλεον εργασια, αφου στον τομεα της ειδικης αγωγης δεν υπαρχει ακομη κανενας ειδικος, παρα μονο μια κοπελα απο ΙΕΚ.

Στηρίζουμε όλοι τη δημιουργία Προστατευόμενων Διαμερισμάτων για Άτομα με Αναπηρία

Εικόνα Ardo
Στέλνοντας ένα μήνυμα στο 54234 και γράφοντας ORIZONTES ή ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Σάβ, 30/04/2016 - 21:30

Ας στηρίξουμε όλοι τη δημιουργία Προστατευόμενων Διαμερισμάτων για άτομα με Αναπηρία, στέλνοντας ένα μήνυμα στο 54234 και γράφοντας ORIZONTES ή ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, από 25 έως και 30 Απριλίου 2016. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Στηρίξτε τη δημιουργία Προστατευόμενων Διαμερισμάτων για άτομα με Αναπηρία.

Οδηγός Υπηρεσιών από το NOESI.grΜπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα www.noesi.gr/orizontes.

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός ή εργοθεραπευτής για παράλληλη στήριξη (Σεπόλια)

Εικόνα Valia

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός ή εργοθεραπευτής για παράλληλη στήριξη σε παιδί 3 ετών στο φάσμα. Απαραίτητες προυπόθεσεις αγάπη, σεβασμός και ενσυναίσθηση προς τα παιδιά, και διάθεση συνεργασίας με τους γονείς. Αρχικά για 3 φορές την εβδομάδα, 4-6 ώρες, με προοπτική για πενθήμερο αντίστοιχες ώρες. Περιοχή Σεπόλια.

Από το Κεφάλαιο στην Κοινωνία

Εικόνα GlobedNews
Πρόσκληση σε Συνέδριο / Social Value από την Equal Society σε συνέργεια με το Ίδρυμα Μποδοσάκη
Παρ, 22/04/2016 - 10:00

Η Equal Society σε συνέργεια με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, διοργανώνει το πρώτο Συνέδριο Social Value ~ Μέτρηση Κοινωνικής Απόδοσης  με τίτλο "Από το Κεφάλαιο στην Κοινωνία" την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στο ALBA Graduate Business School. 

Πρόσκληση σε Συνέδριο / Social Value "Από το Κεφάλαιο στην Κοινωνία".

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε προκειμένου να αντλήσετε πληροφορίες για την ανάδειξη νέων ευκαιριών χρηματοδότησης, την ενίσχυση της δημοσιότητας και την χάραξη στρατηγικής πολιτικής.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη επιβεβαίωση της συμμετοχής σας καθώς υπάρχει συγκεκριμένος χώρος με συγκεκριμένο αριθμό θέσεων. Για την επιβεβαίωση της παρουσίας σας και την οριστικοποίηση της συμμετοχής σας είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας:

http://forms.equalsociety.gr/apodosi/form.php 

Σωματεία – Ενώσεις – Υπηρεσίες σε περιφερειακό επίπεδο (ΜΚΟ)

Εικόνα NOESI.gr

Δείτε παρακάτω τη λίστα με τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου – Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις (Ν.Π.I.Δ. – Μ.Κ.Ο.) που παρουσιάζονται στον Οδηγό υπηρεσιών του NOESI.gr και λειτουργούν σε περιφερειακό επίπεδο (Περιφερειακής Ενότητας –
Νομού). Πατήστε στον κάθε τίτλο για την αναλυτική παρουσίαση.

Πηγή: Οδηγός υπηρεσιών ® ΠΡΟΝΟΗΣΕ? — Τομέας μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και ατόμων με αναπηρία.

Ζητείται παιδαγωγός ή εργοθεραπευτής για παράλληλη στήριξη σε αγοράκι νηπιαγωγείου (Άνω Πατήσια)

Εικόνα Μαρία Ανδρονίκου

Ζητάμε παιδαγωγό στην ειδική αγωγή ή εργοθεραπευτή για παράλληλη στήριξη σε αγοράκι 6 χρονών με κινητικά προβλήματα. Περιοχή (*) ώρες 09.00-14.00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Διάλεξη: Nathalie Jaudel

Εικόνα Marina Veneka
Παρ, 13/05/2016 - 19:00

Η Ακαδημία Κλινικών Σπουδών της Αθήνας (Α.Κ.ΣΠ.Α.) του Ινστιτούτου του Φροϋδικού Πεδίου και η Ελληνική Εταιρεία για την Προαγωγή της Ψυχιατρικής και των Συναφών Επιστημών (ΕΛΕΠΨΥΣΕΠ) διοργανώνουν διάλεξη με θέμα: “Η επιθυμία του ψυχαναλυτή Ζακ Λακάν”.

Διάλεξη: Nathalie Jaudel | “Η επιθυμία του ψυχαναλυτή Ζακ Λακάν” 13/05/2016.

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π.) ΑμεΑ και Κέντρα Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) ΑμεΑ

Εικόνα NOESI.gr

Πανελλαδικά, λειτουργούν δύο ειδών ΚΔΑΠ: (α) τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών για παιδιά τυπικής ανάπτυξης και παιδιά με ελαφράς μορφής κινητικά ή αισθητηριακά προβλήματα (Κ.Δ.Α.Π.) και (β) τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης για τα άτομα με αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.-ΜΕ.Α.). Το ΚΔΗΦ παρέχουν υπηρεσίες σε άτομα με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες σε καθημερινή βάση, σε δομημένο πρόγραμμα με πρωινό ή/και απογευματινό ωράριο. 

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.