Ζητείται παράλληλη στήριξη για παιδί Γ δημοτικού (Βούλα)

Εικόνα Κατερινα Σπηλιωπούλου

Ζητείται ειδική παιδαγωγός ή λογοθεραπεύτρια, εργοθεραπεύτρια, ψυχολόγος για παράλληλη στήριξη παιδιού με Asperger για Γ' δημοτικού σε σχολείο. Περιοχή: Βούλα.

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Γονέας κοριτσιού με σύνδρομο Turner, θέλω να έρθω σε επαφή με γυναίκες που πάσχουν οι ίδιες

Εικόνα Σταυρούλα Χατζή

Καλησπέρα, είμαι μητέρα ενός κοριτσιού 9 ετών με σύνδρομο Τέρνερ (Turner). Θα ήθελα να έρθω σε επαφή με γυναίκες που είτε πάσχουν οι ίδιες ή έχουν στην οικογένειά τους κορίτσια με το σύνδρομο αυτό. Ευχαριστώ. 

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός ή λογοθεραπευτής ή παιδοψυχολόγος για παράλληλη στήριξη νηπίου (Μοσχάτο)

Εικόνα Penny

Ζητείται Ειδικός Παιδαγωγός ή άλλης ειδικότητας (Λογοθεραπευτής ή Παιδοψυχολόγος) για καθημερινή παράλληλη στήριξη σε αγόρι 6 χρονών με ΔΑΔ στο νηπιαγωγείο (ώρες σχολείου - 5 μέρες την εβδομάδα), για το σχολικό έτος 2016-2017.

Απαραίτητη σχετική προϋπηρεσία.

Ημερομίσθιο: 18 ευρώ
Περιοχή: Μοσχάτο

Ευχαριστώ πολύ!

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Ένας ειδικός ιατρός για παιδί με αυτισμό και νοητική υστέρηση

Εικόνα Παναγιώτα Γαρδελάκου

Ένας ειδικός ιατρός για παιδί με αυτισμό και νοητική υστέρηση που να μπορεί να βοηθήσει το παιδί μου?

Ζητώ ψυχολόγο για το σπίτι για παιδί 9,5 ετών με ΔΑΔ (Χαϊδάρι)

Εικόνα Carer

Ζητώ ψυχολόγο στο σπίτι για παιδάκι εννιάμισι ετών που είναι στην αρχή του φάσματος του αυτισμού για να μας βοηθήσει με τη συμπεριφορά και περισσότερο σε κάποιες εμμονές που έχει ο μικρός. Περιοχή: Χαϊδάρι (Παλατάκι). Είναι σημαντικό αυτός που θα αναλάβει να έχει συνεργασία με την παιδοψυχίατρο που παρακολουθεί το παιδί και για ένα διάστημα τουλάχιστο να έρχεται στο σπίτι. 

Απασχόληση για 3 ετών με ΔΑΔ

Εικόνα Ελίνα Μανικα
Το αγοράκι μου έχει ΔΑΔ με γνωμάτευση στο "Αττικο" από 18 μηνών. Αν γνωρίζετε κάποιον σύλλογο ή παιδικό σταθμό ή παιδότοπο με μουσικοκινητική ισως με μεμονωμένες ώρες απασχόλησης το απόγευμα θα με ενδιέφερε αρκεί να είναι σε κοντινή περιοχή π.χ. Πειραιά, Μοσχάτο, Καλλιθέα.

Μετά το ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής τι;

Εικόνα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΡΑΚΟΥ
Καλησπέρα, ο γιος μου τελείωσε ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής ...και τώρα;;; τίποτα ...από γνώσεις ...από εκπαίδευση;;;.... Πως μπορώ να βοηθήσω το γιο μου που είναι 21 τώρα χρονών και δεν μπορεί να δουλέψει πουθενά; Μπορεί να χαρακτηρισθεί ΑΜεΑ; Το γεγονός ότι τελείωσε σχολείο ειδικής αγωγής δεν του δίνει άλλα δικαιώματα; Ποιος μπορεί να μου δώσει κάποιες σαφείς απαντήσεις;; Ευχαριστώ, για την αποδοχή ...

Down και πρόβλημα ακοής

Εικόνα Dimi Bor

Αγαπητοί συνοδοιπόροι, το μωράκι (25 ημερών) με σύνδρομο Down φαίνεται να μην αντιδρά στους ήχους. Αντίθετα έχει πολύ καλή βλεμματική επαφή. Σας έχει τύχει; Δεν ακούει; Δεν αντιδρά; στην πρώτη εξέταση ωτοακουστικων εκπομπών τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και θα ξανά κάνουμε πάλι σε 20 μέρες.

Πάνω που είχαμε αρχίσει να αποδεχόμαστε το σύνδρομο έχουμε πέσει πάλι στην κόλαση... Και αν δεν ακούει;

Αγγελία για ψυχολόγο ή ειδικό παιδαγωγό για παράλληλη Α' Δημοτικού (Περιστέρι)

Εικόνα Έφη Μόσχου

Ζητείται ψυχολόγος ή ειδικός παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη σε αγόρι Α δημοτικού. Απαραίτητη η εμπειρία στο φάσμα του αυτισμού και η προϋπηρεσία σε παράλληλη στήριξη. Περιοχή: Περιστέρι.

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.