ΟΑΕΔ ► Προκήρυξη θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων για τις Εκπαιδευτικές Μονάδες Ι.Ε.Κ. του Οργανισμού

Εικόνα GlobedNews

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να υποβάλουν Ηλεκτρονική Αίτηση, για θέσεις που αφορούν εκπαιδευτικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων για τις τις ανάγκες των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του Οργανισμού. Οι θέσεις αφορούν σε ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για το έτος κατάρτισής 2017-2018.

Η προκήρυξη αυτή έληξε στις 05/09/2017.

Ζητείται συνοδός παράλληλης στήριξης για μαθητή 5 ετών με ΔΑΔ (Καπανδρίτι)

Εικόνα Pro

Αναζητούμε κοπέλα για παράλληλη στήριξη για αγόρι 5 ετών με Διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή, για  τη νέα χρονιά (2017-18) σε νηπιαγωγείο. Επιθυμητές ειδικότητες: Ειδική Παιδαγωγός, Εργοθεραπεύτρια, Λογοθεραπεύτρια. Περιοχή: Καπανδρίτι Αττικής

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 01/09/2017. Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Ζήτηση ειδικού για παράλληλη στηριξη κοριτσιού υψηλής λειτουργικότητας (Πειραιάς)

Εικόνα Odille

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός ή ειδικός θεραπευτής με γνώσεις γύρω από τον αυτισμό για την παράλληλη στήριξη κοριτσιού υψηλής λειτουργικότητας στον Πειραιά ώρες 09:15-12:15.

(*) Η αγγελία θα διακινηθεί προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 31/08/2017. Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Ζητούνται Υπεύθυνοι Σπιτιού στην "Εστία - Άγιος Νικόλαος" στο Γαλαξίδι Φωκίδας

Εικόνα ΕΣΤΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

​​Λογότυπο ΕΣΤΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.Ο/Η Υπεύθυνος/η Σπιτιού μοιράζεται την ευθύνη (με ένα ή δύο ακόμη άτομα) της λειτουργίας ενός σπιτιού και της εμψύχωσης των ατόμων που ζουν σε αυτό, καθώς και το συντονισμό του έργου των εθελοντών και των εργαζομένων. Επίσης μαζί με όλη την ομάδα συμμετέχει στις αποφάσεις της λειτουργίας της κοινότητας και σε ενέργειες για το κοινό όφελός της.

Σκύλος συνοδός ατόμου με ΔΑΔ / ΔΑΦ

Εικόνα Γεώργιος Παπαγεωργίου

Παρακαλώ, υπάρχει κάποιος γονέας που έχει ''ψάξει'' το συγκεκριμένο θέμα ή έχει αποκτήσει ή προκειται να αποκτήσει Σκύλο συνοδό για τέκνο του;

Ευχαριστώ, Γιώργος

Ζητείται ψυχολόγος - ψυχοπαιδαγωγός για παιδί με Asperger και δυσπραξία (νότια προάστια Αττικής)

Εικόνα Ιουλία Σαββα

Ψάχνω ψυχολόγο - ψυχοπαιδαγωγό να αναλάβει τον 11χρονο γιο μου, ο οποίος έχει διαγνωστεί με σύνδρομο Asperger και δυσπραξία. Ο ειδικός θα ασχοληθεί κυρίως με την διαχείριση της ματαίωσης επιθυμίας και την αντιμετώπιση του θυμού, σε ένα κατά τα άλλα, πολύ χαρούμενο και πολύ λειτουργικό παιδάκι, για αυτό και είναι απαραίτητη η εμπειρία στο κομμάτι αυτό (κυρίως γνωσιακό και ψυχοπαιδαγωγικό συμπεριφορισμό, όχι ψυχαναλυτική, ψυχοθεραπευτική ή συμπεριφορική προσέγγιση). Οι συνεδρίες θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα κατ'οίκον, στα νότια προάστια της Αττικής.

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 29/08/2017.

Αναζητώ επαγγελματία για παράλληλη στήριξη μαθητή με ΔΕΠΥ (Γλυφάδα)

Εικόνα Ραλού Γιουβανέλλη

Αναζητούμε επαγγελματία εκπαιδευτικό (Ειδικής Αγωγής ή Ψυχολόγο) άνω των 30 ετών για την παράλληλη στήριξη του γιου μας με ΔΕΠΥ,  στο πλήρες ωράριο λειτουργίας του σχολείου (08:15 έως 13.15 καθημερινά) και μεμονωμένα ή συμπληρωματικά για την κατ΄ οίκον μελέτη του 3 έως 5 φορές την εβδομάδα. Ο μαθητής θα φοιτήσει στη Δ Δημοτικού. Περιοχή: Γλυφάδα.

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη, στις 28/08/2017. Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ► Προκήρυξη για πτυχιούχο Ανθρωπιστικών Σπουδών σε ΕΣΠΑ - μισθός 19.200€

Εικόνα GlobedNews

Λογότυπο ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Α.Τ.Ε.Ι.Θ) προκειμένου για την υλοποίηση του έργου «Τεχνική βοήθεια ΕΣΠΑ», που χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους, προτίθεται να αναθέσει σε ένα (1) άτομο, με Πτυχίο Ανθρωπιστικών Σπουδών, με προϋπολογισθέν ποσό 19.200€.

ΑΔΜΗΕ ► Προκήρυξη για άτομα με αναπηρία 50% άτομα με αδερφό, σύζυγο, τέκνο και τέκνα ΑμεΑ 67% και άνω

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο ΑΔΜΗΕ.Εκδόθηκε η 10Κ/2017 Προκήρυξη ΑΣΕΠ για την πλήρωση εβδομήντα έξι (76) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας» (Α.Δ.Μ.Η.Ε. Α.Ε. — Υπουργείο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

Οι θέσεις απευθύνονται σε άτομα με αναπηρία 50% και άτομα με αδερφό, σύζυγο, τέκνο και τέκνα ΑμεΑ 67% και άνω.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ► Προκήρυξη για άτομα με αναπηρία 50% άτομα με αδερφό, σύζυγο, τέκνο και τέκνα ΑμεΑ 67% και άνω

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.Εκδόθηκε η 11Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 26/4-8-2017/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα (30) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Οι θέσεις απευθύνονται σε άτομα με αναπηρία 50% και άτομα με αδερφό, σύζυγο, τέκνο και τέκνα ΑμεΑ 67% και άνω.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.