Ζητούνται Υπεύθυνοι Σπιτιού στην "Εστία - Άγιος Νικόλαος" στο Γαλαξίδι Φωκίδας

​​Λογότυπο ΕΣΤΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.Η Εστία Άγιος Νικόλαος είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα στο Γαλαξίδι και  λειτουργεί σαν κοινότητα για  ενήλικες με ειδικές ανάγκες και τα άτομα που τους φροντίζουν. Όλοι οι κάτοικοι της  κοινότητας - με ειδικές ανάγκες (αναπηρία), εργαζόμενοι και εθελοντές - ζουν, εργάζονται και περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί.

Ο/Η Υπεύθυνος /-η Σπιτιού μοιράζεται την ευθύνη (με ένα ή δύο ακόμη άτομα) της λειτουργίας ενός σπιτιού και της εμψύχωσης των ατόμων με ειδικές ανάγκες που ζουν σε αυτό, καθώς και το συντονισμό του έργου των εθελοντών και των εργαζομένων. Επίσης, μαζί με όλη την ομάδα συμμετέχει στις αποφάσεις της λειτουργίας της κοινότητας και σε ενέργειες για το κοινό όφελός της.

Για μια πλήρη περιγραφή της Εστίας και του ρόλου του υπεύθυνου, μπορείτε να ενημερωθείτε στη διεύθυνση http://www.estia-agios-nikolaos.org/staff.html. Για να κάνετε αίτηση για τη θέση, στείλτε μας το βιογραφικό σας και μία συνοδευτική επιστολή ενδιαφέροντος, στο Ε-mail: info@estia-agios-nikolaos.eu με τίτλο «Αίτηση για Υπεύθυνος».

Φωτογραφία ΕΣΤΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

Mάθετε περισσότερα για την ΕΣΤΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/estia-agiosnikolaos

Δείτε όλες τις Προκηρύξεις και τις Ημερίδες on the Cloud σε χάρτη πανελλαδικά!

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές". Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν σε ηλεκτρονική έκδοση ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;