Προκήρυξη Θέσης Ειδικού Παιδαγωγού στο Κέντρο "SOS"

Εικόνα "S.O.S." Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων των Αυτιστικών και με Νοητική Στέρηση

Ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων των Αυτιστικών Παιδιών "S.O.S." (Μπουκαμβίλιας 4, 13672, Αχαρναί) αναζητά Ειδικό Παιδαγωγό για πενθήμερη, πρωινή, εξάωρη απασχόληση στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας. Βιογραφικά στο E-mail: info@kentrosos.gr

ΕΟΠΥΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πληρωμή

Εικόνα Fofo

Χθες πληρωθήκαμε από ΕΟΠΥΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ απόδειξη που καταθέσαμε μάλλον Ιουνιο 2017. Το μεγαλύτερο προβλημα τώρα - εκτός από τις πληρωμές - είναι η σύναψη των συμβάσεων με τους επαγγελματίες ειδικής αγωγής. [...] Αν δεν υπογραφούν οι συμβάσεις, απλά δεν θα πληρωνόμαστε και θα πρέπει να βρεθεί άλλη λύση, που ειλικρινά δεν την βλέπω να έρχεται από πουθενα. Νόμίζω ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε για όλο αυτό που παίζεται εις βάρος των παιδιών μας, αλλά πώς και ποιον τρόπο; 

ΛΙΘΑΡΑΚΙ

Εικόνα NOESI.gr

Κέντρο Ημέρας για το Παιδί "το Λιθαράκι".Το Κέντρο Ημέρας για το Παιδί με την επωνυμία "το Λιθαράκι" δέχεται αιτήματα παιδιών ηλικίας 2 έως 8 ετών που παρουσιάζουν σοβαρές δυσκολίες στην επικοινωνία, το λόγο, την ομιλία και στο σχετίζεσθαι (κοινωνική επαφή με άλλα πρόσωπα), με διάγνωση είτε διαταραχές αυτιστικού φάσματος ή ψυχικής αποδιοργάνωσης. Πρόκειται για παιδιά με δυσκολίες ένταξης πλήρως η μερικώς στο προσχολικό ή σχολικό πλαίσιο ( παιδικό σταθμό, νηπιαγωγείο, πρώτη τάξη δημοτικού). Η υποδοχή των αιτημάτων γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Νέα — Ανακοινώσεις

Ημερίδα για την παρουσίαση των μουσικών παρεμβάσεων που έγιναν στο "Λιθαράκι" μέσω του προγράμματος "Σημεία Στήριξης" — Διερευνώντας τη σημασία της μουσικής παρέμβασης σε παιδιά στο φάσμα του αυτισμού

Ημερομηνία: Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, ώρα 8.00 μ.μ.
Τοποθεσία: Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη
(Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1, 115 21 Αθήνα)
Μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ.

Διερευνώντας τη σημασία της μουσικής παρέμβασης σε παιδιά στο φάσμα του αυτισμού

Εικόνα NOESI.gr
Ημερίδα για την παρουσίαση των μουσικών παρεμβάσεων που έγιναν στο "Λιθαράκι" μέσω του προγράμματος "Σημεία Στήριξης"
Δευ, 13/11/2017 - 08:00

Κέντρο Ημέρας για το Παιδί "το Λιθαράκι".Η ομάδα "Λόγου Παίγνιον" μαζί με το Κέντρο Ημέρας για το παιδί "το Λιθαράκι του Νοσοκομείου Παίδων Π. A. Kυριακού παρουσιάζουν τα αποτελέσματα του προγράμματος που πραγματοποίησαν στο πλαίσιο της δράσης «Σημεία στήριξης», που συγχρηματοδοτήθηκε από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, τη Φιλανθρωπική Οργάνωση Hellenic Hope και το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ζητείται άτομο για μελέτη μαθητή Β Δημοτικού με ΔΑΔ (Αχαρναί)

Εικόνα R. M.

Ζητείται άτομο με εμπειρία και γνώσεις για καθημερινή μελέτη μαθητή Β’ Δημοτικού, με ΔΑΔ. Περιοχή: Αχαρναί.

(*) Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Αναζητούμε δασκάλα ειδικής αγωγής για μαθητή Β Δημοτικού με ΔΕΠΥ (Θεσσαλονίκη)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε δασκάλα ειδικής αγωγής για μελέτη και μαθησιακή υποστήριξη κατ' οίκον αγοριού που φοιτά στη Β' δημοτικού (ΔΕΠΥ / υψηλής λειτουργικότητας). Η οικογένεια αναζητά άτομο με εξειδίκευση και γνώσεις, μεράκι, ευαισθησία και προηγούμενη εμπειρία.Περιοχή: Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Ωράριο: 13.00-18.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή. Μισθός: κατόπιν συνεννόησης.

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 30/10/2017.

Αναζητώ θεραπευτές για δίδυμα αγοράκια 6,5 ετών με ΔΑΔ (Λειβαδιά)

Εικόνα Anonymous

Αναζητώ θεραπευτές για τα παιδιά μου, δίδυμα αγοράκια 6μιση ετων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή. Απαραίτητη η προϋπηρεσία και η δυνατότητα έκδοσης αποδείξεων (ΑΠΥ). Περιοχή: Λειβαδιά Βοιωτίας 

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 26/10/2017.

Προκήρυξη θέσης Καθηγητή Φυσικής Αγωγής στον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Παιδιών "SOS"

Εικόνα "S.O.S." Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων των Αυτιστικών και με Νοητική Στέρηση

Ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων των Αυτιστικών Παιδιών "S.O.S." (Μπουκαμβίλιας 4, 13672, Αχαρναί) αναζητά επαγγελματία Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην ειδική αγωγή για πενθήμερη, πρωινή, εξάωρη απασχόληση στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας.

Ομάδες Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία στην Καλαμάτα (ΣΥ.Φ.Α.ΜΕ.Α.)

Εικόνα GlobedNews

Ομάδες για ...ελεύθερο χρόνο στην Καλαμάτα :)

Λογότυπο του ΣΥΛΛΟΓΟY ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ στον Οδηγό υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ του NOESI.gr.Πρόγραμμα Απογευματινών Ομάδων Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία ξεκινά και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος Φίλων ΑμεΑ (ΣΥΦΑΜΕΑ) Μεσσηνίας, στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Καλαμάτας. Το πρόγραμμα στηρίζεται αποκλειστικά σε εθελοντές και συναντήσεις γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 5 το απόγευμα με 7 το βράδυ, με αντικείμενα Πληροφορική, Κεραμική, Μαγειρική, Χορός, Κατασκευές με ύφασμα, Οδηγισμός, Αφήγηση Παραμυθιού, Μουσική, Υγεία - Διατροφή. Μάθετε περισσότερα.

ΣΥ.Φ.Α.ΜΕ.Α.

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Λογότυπο του ΣΥΛΛΟΓΟY ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ στον Οδηγό υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ του NOESI.gr.Πρόγραμμα Απογευματινών Ομάδων Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία ξεκινά και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος Φίλων ΑμεΑ (ΣΥΦΑΜΕΑ) Μεσσηνίας, στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Καλαμάτας. Το πρόγραμμα στηρίζεται αποκλειστικά σε εθελοντές και συναντήσεις γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 5 το απόγευμα με 7 το βράδυ, με αντικείμενα Πληροφορική, Κεραμική, Μαγειρική, Χορός, Κατασκευές με ύφασμα, Οδηγισμός, Αφήγηση Παραμυθιού, Μουσική, Υγεία - Διατροφή.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.