ΕΟΠΥΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πληρωμή

Εικόνα Fofo

Χθες πληρωθήκαμε από ΕΟΠΥΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ απόδειξη που καταθέσαμε μάλλον Ιουνιο 2017.

Επίσης το μεγαλύτερο προβλημα τώρα - εκτός από τις πληρωμές - είναι η σύναψη των συμβάσεων με τους επαγγελματίες ειδικής αγωγής. Από όσο γνωρίζω δεν έχει γίνει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση. Ο χρόνος τελειώνει (νομίζω ότι υπάρχει και ένα τρίμηνο παράτασης) και από εκεί πέρα κανείς δεν ξέρει τίποτα. Αν δεν υπογραφούν οι συμβάσεις, απλά δεν θα πληρωνόμαστε και θα πρέπει να βρεθεί άλλη λύση, που ειλικρινά δεν την βλέπω να έρχεται από πουθενα. 

Νόμίζω ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε για όλο αυτό που παίζεται εις βάρος των παιδιών μας, αλλά πώς και ποιον τρόπο; 

Σχόλια

Δεν νομίζω ότι ισχύει το χρονικό περιθώριο αυτό

Εικόνα Σταύρος

Καλησπέρα,

δε νομίζω ότι ισχύει το χρονικό περιθώριο που γράφετε.

Νομίζω ότι λόγω των αντιδράσεων από τα Κέντρα, απέσυραν το νομοσχέδιο και θα συνεχιστεί η υφιστάμενη διαδικασία (υποβολή από τους γονείς στον ΕΟΠΠΥ), με όλες τις καθυστερήσεις που υπάρχουν, ειδικότερα στον ΕΟΠΠΥ ΑΧΑΡΝΩΝ, που καταθέτω εγώ και είμαστε ήδη 7 μήνες πίσω.

ΕΟΠΥΥ Αχαρνων

Εικόνα Γιώργος

Κι εγώ έχω να πληρωθώ από τον Φεβρουάριο μέχρι Οκτώβριο

Οι συμβάσεις πρέπει να υπογραφούν μέχρι το τέλος του έτους

Εικόνα Fofo

Για τις συμβάσεις ότι πρέπει να υπογραφούν μέχρι τέλους του έτους είμαι σίγουρη. 

Δειτε το παρακατω άρθρο 

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ygeia/178517/allazei-to-systima-gia-ta-rantevoy-me-tous-giatroys-tou-eopyy

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 5€, 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.