Χρειάζομαι βοήθεια - Αυτισμός

Εικόνα Christina W

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που θα μπείτε στον κόπο να διαβάσετε τις ανησυχίες μου. Έχω ένα γιό, 13 μηνών. Φυσιολογική εγκυμοσύνη, καισαρική. Γεννήθηκε υγιέστατος. Θήλασα περίπου 7 μήνες. Το μωρό είχε μια απίστευτη δύναμη από πολύ νωρίς. Όταν ήταν σχεδόν 2 μηνών προσπαθούσε να σηκώσει το κεφάλι του για να δει τι γίνεται γύρω του. Κινήσεις με τα πόδια και τα χέρια έντονες. Από 3 μηνών πιπιλάει τον αντίχειρα και έχει ένα πανάκι που κρατάει ευλαβικά.

Από μικρή έχω όλα τα χαρακτηριστικά των αυτιστικών σε πολύ μεγάλο βαθμό

Εικόνα Taraballoo

Εχω σοβαρο προβλημα, βοηθεια με Άσπεργερ, απο μικρη εχω ολα τα χαρακτηριστικα των αυτιστικων σε πολυμεγαλο βαθμο. Περπατημα στις μυτες ποδιων, κινησεις που δε μπορουσα να ελεγξω, ανοιγοκλειμα ματιων και παρα πολυ ακτικοινωνικη συμπεριφορα. Το προβλημά μου ειναι οτι δε βοηθηκα απο τους γονεις μου και τωρα ειμαι 37 χρονων ολα αυτα τα χρονια δε μπορεσα να εργαστω, γιατι ειχα απιστευτα αντικοινωνικη συμπεριφορα και κυριως η μη αποδοχη απο το περιβαλλον χειροτερεψε τη κατασταση μου. Το bullying στο σχολείο, έχω περάσει φρικτά χρόνια κυριολεκτικα.

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη μαθητή με σύνδρομο Down (Νέα Πεντέλη)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε ειδικό παιδαγωγό για την παράλληλη στήριξη μαθητή με σύνδρομο Down, που φοιτά στην έκτη (ΣΤ') Δημοτικού. Περιοχή: Νέα Πεντέλη 

(*) Η αγγελία έληξε.

Προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία στην εκπαίδευση του σύγχρονου χορού

Εικόνα "ΣΤΕΓΗ" - Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Ημερίδα στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος iDance στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Κυρ, 03/12/2017 - 12:00

Στο πλαίσιο του δικτύου iDance, που συγχρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνει ημερίδα την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 12:00-17:00, σχετικά με την πρόσβαση στον πολιτισμό, την εκπαίδευση στον σύγχρονο χορό και τις ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης για καλλιτέχνες με αναπηρία, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ομιλητών, με τίτλο "Προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία στην εκπαίδευση του σύγχρονου χορού".

Χριστουγεννιάτικο παζάρι της καρδιάς

Εικόνα Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου-Κοκολάκη
Μία εκδήλωση για τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες "Η Αγία Σοφία"
Κυρ, 03/12/2017 - 10:00

΄Ηδη διανύουμε την Σαρακοστή των Χριστουγέννων και οι μέρες μετρούν αντίστροφα για να γιορτάσουμε και πάλι την γέννηση του Χριστού μας. Αυτές τις μέρες ας προβληματιστούμε περισσότερο κι ας κοιτάξουμε γύρω μας. Εκτός από την κάλυψη των δικών μας αναγκών, ας προσφέρουμε ό,τι μπορεί ο καθένας, για ν΄ανακουφίσουμε και τις ανάγκες εμπερίστατων συνανθρώπων μας.

Νέα παιδονευρολογική κλινική στο Αττικό, χρειάζομαι πληροφορίες

Εικόνα Angel

Θα ήθελα να μάθω απο γονείς για την καινούρια παιδονευρολογική κλινική στο Αττικό και για παιδονευρολόγο εκει!!! Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Το παιδί με ειδικές ανάγκες - Οικογένεια, Κοινωνικό περιβάλλον

Εικόνα Carer
Ημερίδα από τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος 
Παρ, 01/12/2017 - 09:00

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου) ο Σύλλογος συνδρόμου Down Ελλάδος  διοργανώνει Ημερίδα με θέμα:  "Το παιδί με ειδικές ανάγκες - Οικογένεια, Κοινωνικό περιβάλλον" την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017/Ώρα:09.30 στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης (Εθν. Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη).

Ωφελήματα για Κύπριους με σοβαρά προβλήματα όρασης

Εικόνα Αντρέας Ξενοφώντος

Ωφελήματα για Κύπριους συνταξιούχους. Τι δικαιούται ο ηλικιωμένος πατέρας μου με σοβαρά προβλήματα ορασης, ωχρά κηλίδα, και Αλτσχάιμερ;

Θα ήθελα τη γνώμη σας για παιδοψυχίατρο στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα Despoina

Καλησπέρα, θα ήθελα την γνώμη σας για παιδοψυχίατρο σε Θεσσαλονίκη. Μου έδωσαν μία λίστα από το ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο "Παπανικολάου" και δεν ξέρω που να πάω. Με τι κριτήριο να επιλέξω; Ευχαριστώ για την βοήθεια.

BLACK FRIDAY 1+1+1 μήνας δώρο για πρόσβαση στις αγγελίες

Εικόνα Pro

BLACK FRIDAY 1+1+1 μήνας δώρο για πρόσβαση στις αγγελίες.BLACK FRIDAY διαπιστευμένων μελών! Αυτή την προσφορά δεν την περιμέναμε ούτε εμείς! Κερδίστε δύο (2) επιπλέον συνδρομές με μία (1) συνδρομή για πρόσβαση στις αγγελίες αξίας 25€ για να τις χρησιμοποιήσετε οπότε θέλετε ή για να τις κάνετε δώρο σε συναδέλφους σας!

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.