Ψάχνω ψυχίατρο εξειδικευμένο στο Άσπεργκερ για ενήλικες

Εικόνα Taraballoo

Ψαχνω ψυχιατρο εξειδικευμενο στο Άσπεργκερ για ενηλικες (για μενα). Ειμαι ενηλικο ατομο το οποιο εχω πολύ πιθανο Άσπεργκερ και δε βοηθηκα καθολου μεχρι τωρα  από κανεναν. Επισης επειδή είμαι ανεργη και δυσκολεύομαι οικονομικα λογω του προβλήματος μου, ζηταω δωρεαν ψυχιατρικη ή ψυχολογικη στήριξη, αν είναι δυνατον από καποιον που μπορει να προσφερει εθελοντικα.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος οικονομικά να αναλάβει να στείλει τις εξετάσεις μου

Εικόνα Taraballoo

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος οικονομικά να αναλάβει να στείλει τις εξετάσεις μου σε γενετικό Κέντρο στο εξωτερικό; Έχω μεγάλη δυσκολία κοινωνικοποίησης, με κρίσεις. Βοήθεια από κανέναν δε βρήκα. Έχω απελπιστεί. Πέρασα από ΚΕΠΑ, με απέρριψε. Θέλω να κάνω εξετάσεις σε κάποιο σοβαρό Κέντρο για διάγνωση Άσπεργκερ. Πόσο θα κοστίσουν; Βοηθήστε με, δεν είμαι απατεώνας.

Ψάχνω ένα κέντρο για την πιστοποίηση Άσπεργκερ

Εικόνα Taraballoo

Ψαχνω ενα Κεντρο πιστοποιησης Άσπεργκερ. Έχω σοβαρο προβλημα, απλα δεν ειναι διεγενγωσμενο και θελω να περασω ασπο ΚΕΠΑ. Παρακαλω βοηθηστε, ευχαριστω.

Μπορεί το σύνδρομο Άσπεργκερ ή ο αυτισμός να διαγνωστούν από ένα εγκεφαλογράφημα ή κάποια παρόμοια εξέταση;

Εικόνα Taraballoo

Είναι δυνατό το Άσπεργκερ ή ο αυτισμός να διαγνωστούν από ένα εγκεφαλογράφημα ή κάποια εξέταση εκτός από ψυχολόγο - ψυχίατρο, δηλαδή να εντοπιστεί κάποια ανωμαλία στον εγκέφαλο που να αποδεικνύει ότι το άτομο πάσχει από Άσπεργκερ - αυτισμό; Και τι εξέταση ακριβώς χρειάζεται να γίνει, γιατί με αφορά το θέμα. Πάσχω, αλλά δεν είναι διαγνωσμένο.

Από μικρή έχω όλα τα χαρακτηριστικά των αυτιστικών σε πολύ μεγάλο βαθμό

Εικόνα Taraballoo

Εχω σοβαρο προβλημα, βοηθεια με Άσπεργερ, απο μικρη εχω ολα τα χαρακτηριστικα των αυτιστικων σε πολυμεγαλο βαθμο. Περπατημα στις μυτες ποδιων, κινησεις που δε μπορουσα να ελεγξω, ανοιγοκλειμα ματιων και παρα πολυ ακτικοινωνικη συμπεριφορα. Το προβλημά μου ειναι οτι δε βοηθηκα απο τους γονεις μου και τωρα ειμαι 37 χρονων ολα αυτα τα χρονια δε μπορεσα να εργαστω, γιατι ειχα απιστευτα αντικοινωνικη συμπεριφορα και κυριως η μη αποδοχη απο το περιβαλλον χειροτερεψε τη κατασταση μου. Το bullying στο σχολείο, έχω περάσει φρικτά χρόνια κυριολεκτικα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.