15 Φεβ Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Angelman

Εικόνα mermigi
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Νομίζω ότι ο Φεβρουάριος θα είναι πλέον ο μήνας μας. Φυσικά μιλάω για τις 15 Φεβρουαρίου που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Angelman. Είναι καιρός να γίνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Δυστυχώς η γνώση για το σύνδρομο είναι ελλιπής. Προσπαθούμε όσοι γονείς είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε μέσω του NOESI.gr (και ευχαριστούμε γι' αυτό) να μεταφέρουμε τις εμπειρίες μας, τα ερωτήματα μας, τις στενοχώριες μας. Όμως θα πρέπει να το διαδόσουμε και πιο έξω. Σε όλους αυτούς που δεν ξέρουν . Για να μην μας κοιτάνε με απορία (όπως τους περισσότερους που δεν ειναι "φυσιολογικοί") και να καταλάβουν οτι τα παιδιά μας αισθάνονται , αντιλαμβάνονται και το μόνο που θέλουν ειναι μια αγκαλιά. Έχω συναντηθεί μόνο με την Έμμα και εχω μιλήσει τηλεφωνικά με την Στέλλα και νομίζω οτι βοηθησε η καθεμία απο την μεριά της.Πρέπει να κάνουμε έναν σύλλογο.Ξέρω ότι οι περισσότεροι δεν έχουμε τον χρόνο.Όμως πρέπει να τον βρούμε. Ειναι μια καλή ευκαιρία στις 15 Φεβρουαρίου να γίνουμε γνωστοί! Θα χαρω πολύ να συναντηθούμε και με την Όλγα απο Κύπρο, θα μας βοηθήσει πολύ η προσπάθεια που έχει κάνει στην Κύπρο. Πάμε λοιπόν το διαδόσουμε. Καλημέρα!!!!!


Δείτε το ειδικό αφιέρωμα του NOESI.gr για την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Angelman! (κλικ εδώ...)

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.