Εύθραστο Χ

Εικόνα alkiviadis
Σας παρακαλώ όποιος ξέρει να με ενημερώσει για την εξέταση "Ευθραστο Χ", και τι ακριβώς ειναι ο καρυότυπος.

Μπάνιο

Εικόνα alkiviadis
Ο μικρός μου είναι 2,5 ετών με αυτισμό, εκτός από όλα τα γνωστά προβλήματα, έχει να αντιμετωπίσει και το μαρτύριο του μπάνιου. Ενώ του άρεσε υπερβολικά, ξαφνικά δε θέλει να πέφτει νερό στο κεφάλι του και ειδικά στο πρόσωπό του. Γίνεται κυριολεκτικά μάχη. Το παιδάκι δείχνει να υποφέρει. Τι να κάνω δεν μπορώ να τον αφήσω άπλυτο αλλά ούτε μπορώ να τον βλέπω έτσι. Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα. Θα ήθελα τη γνώμη σας και τη σουμβουλή σας.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.