Εύθραστο Χ

Εικόνα alkiviadis
Σας παρακαλώ όποιος ξέρει να με ενημερώσει για την εξέταση "Ευθραστο Χ", και τι ακριβώς ειναι ο καρυότυπος. Ευχαριστω πολυ

Σχόλια

Στο βιβλίο των διαταραχών

Εικόνα Angela Papastavrou
Ο καρυότυπος είναι μια απλή αιματολογική εξεταση για τα χρωμοσώματα του παιδιού (να δούνε αν είναι φυσιολογικά ή όχι και αν παρουσιάζεται κάποιο σύνδρομο) που γίνεται σε εξιδικευμένο εργαστήριο. Εμείς την κάναμε στο "Κέντρο παιδιού" που είναι μέσα στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", κατόπιν ραντεβού. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και πληροφορίες για το ευθραυστο Χ θα βρεις στις σελίδες εδώ, του NOESI.gr , στο "Bιβλίο των διαταραχών": noesi.gr/syndrome/fragile-x
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.