Ένας γίγαντας ξύπνησε

Εικόνα republic
Ο Νίκος έγινε 2 ετών πρίν λίγες ημέρες. Πρίν δύο μήνες ακούσαμε για ήπιο αυτισμό Εχουμε περάσει από ιδιώτες γιατρούς και του δημοσίου. Τα βήματα του γίγαντα...

Νέος πατέρας

Εικόνα republic
Είμαι πατέρας δύο πανέμορφων αγοριών και σύζυγος μίας καταπληκτικής γυναίκας. Ο μεγάλος γιος είναι 5μισή και ο μικρός 23 μηνών. Πριν 2 μήνες ακούσαμε την λέξη αυτισμός (αλλά δεν τους πείθει). Ξεκίνησε ένας γολγοθάς συναισθημάτων και τεράστιων ερωτηματικών για το τι συμβαίνει με τον μικρό μας και τι πρέπει να κάνουμε. Ο ιδιώτης παιδοψυχίατρος να λέει ότι είναι ήπια μορφής. Ο γιατρός από το κρατικό νοσοκομείο δεν είναι σε θέση να πει κάτι με βεβαιότητα για να μην του κολλήσει ταμπέλα. Εμείς μία φορά την εβδομάδα στον ιδιώτη και άλλη μία στην παιδολόγο.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.