Έχω ενα αγόρι 5,5 ετών και διαγνώστηκε με κινητική δυπραξία

Εικόνα Chichi Chichica

Εχω ενα αγόρι 5,5 ετών και διαγνώστικε με κινητικη δυπραξια. Μας συστηθηκαν εργοθεραπειες που θα ξεκινησουμε άμεσα. Έχει κανέις μεγαλύτερο παιδι με δυπραξια για να αναφερει πως εξελισσεται στο σχολειο;  Η εργοθεραπεία θα βοηθήσει στην σχολική επίδοση; θα πρέπει να μπει σε τμήμα ένταξης η θα τα καταφέρει με τα άλλα παιδια. Πόσα χρόνια πρεπει να κανει εργοθεραπεία και ψυχοθεραπεία. Με αυτά που διαβάζω έχω απελπιστεί. Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει παρακαλώ;

Ευχαριστώ

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.