Έχω ένα αγοράκι 28 μηνών, έχουμε ραντεβού με αναπτυξιολόγο

Εικόνα Polixeni Samara

Καλημερα εχω ενα αγορακι 28 μηνων γεννηθηκε και μεγαλωσε στην γερμανια εμεις του μιλάγαμε ελληνικα αλλα ακουγε καθημερινα και γερμανικά. Πλέον γυρισαμε στην Ελλαδα και 16 Οκτωβρίου εχουμε ραντεβου με αναπτυξιολογο διοτι ο μικρος μας Άγγελος δεν φωναζει ουτε μαμα ουτε μπαμπα. Φωναζει μονο τον σκυλο μας και αυτο της εχει δωσει εκεινος ονομα. Μιμειται τα παντα και μιλαει δικια του γλώσσα σαν κινεζικα. Προσπαθει να επαναλάβει αλλα δεν το πετυχαινει και σταματα ενω τον επιβραβεύω. Ποτε δεν γελαω ή να τον κοροιδεψω. Ξερει ποτε τον μαλωνουμε και σταματα αλλα ειναι πολυ νευρικος.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.