Σύνδρομο Άσπεργκερ, στον γιο μου 4 ετών

Εικόνα ρουλα

Εχω εναν γιο 4 ετων. Ειναι ευγενικο παιδι προσαρμοζεται ευκολα του αρεσουν οι αγκαλιες και τα φιλια και ειναι πολυ κοινωνικος. Αυτο που με ανυσυχησε και τον πηγα πρωτα σε παιδοψυχιατρο και μετα σε αναπτυξιολογο ειναι το γεγονος οτι καποιες φορες οι απαντησεις του ειναι αστοχες ειναι αφηρημενος και δεν βλεπει παντα πισω απο αυτο που του λες. Σε συγκριση με τον ανιψιο μου (εχουν την ιδια ηλικια) θεωρω οτι υστερει στην επικοινωνια και ειναι λιγο ανωριμος θα ελεγα στην συναναστροφη του με τα αλλα παιδια και ευκολος στοχος.

Άσπεργκερ

Εικόνα ρουλα
Ο γιος μου ειναι 4 ετων με υποψια Άσπεργκερ. Θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει πως εξελισσονται τα παιδια με ασπεργκερ. Δεν ξερω τι να περιμενω τι μαθηματα κανουν, αν ειναι ανεξαρτητα, αν τα εμπιστευεσαι να κανουν πραγματα μονα τους. Ο γιος μου ειναι πολυ κοινωνικο και τρυφερο παιδι προσαρμοζεται ευκολα και δεν με εχει δυσκολεψει σε κατι. Δεν ξερω τι δυσκολιες θα αντιμετωπισουμε και θα με βοηθουσε καθε πληροφορια.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.