Το "Ανοιχτό Σχολείο" χρειάζεται εθελοντές

Εικόνα Jackie
Καλούνται όσοι Εκπαιδευτικοί, ΕΕΠ, ΕΒΠ μπορούν να βοηθήσουν εθελοντικά στη δράση ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (δείτε ανακοίνωση πιο κάτω) που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό σημείο της Αθήνας τις αρχές τις εβδομάδας και πρωινές ώρες, να έρθουν σε επαφή μαζί μας στο: des_contact@yahoo.gr Η συμμετοχή σας είναι καθοριστική για τη δημοσιοποίηση αυτής της δράσης - διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό των παιδιών από την εκπαίδευση λόγω μεταφορών και ελλείψεων σε προσωπικό. Ελάτε! Θα περάσουμε πολύ ωραία!! ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΕΕΠ, ΕΒΠ, και όσοι έχουν σχέση με την ειδική αγωγή ή/και την διασκέδαση του παιδιού για δράση ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Σημειώσεις από το NOESI.gr:
  • Το Ανοιχτό Σχολείο είναι μία πρωτοβουλία του Δικτύου Ειδικών Σχολείων.
  • Δείτε περισσσότερα στη σελ. http://www.noesi.gr/diktio-edikon-sxoleion

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.