Καλλικρατική, και όχι μόνο, διάλυση

Εικόνα Giannis Bistas
Πρωινή εκπομπή «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», της ΝΕΤ, Πέμπτης 28 Απριλίου, παρών ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Σγουρός και σε ερώτηση, λίγο πριν το τέλος, που τηλεφωνικά γίνεται από τον γράφοντα, και την κάνει στον καλεσμένο ο κ. Κ. Αρβανίτης (να είναι καλά, γιατί δείχνει τουλάχιστον σεβασμό), σχετικά με την "αγνοούμενη" επιχορήγηση των προνοιακών δομών και ειδικότερα των κέντρων για ΑμεΑ, δίνεται η εξής απάντηση: "Το θέμα αυτό είναι αρμοδιότητα των δήμων (!!!) εάν δεν έχει γίνει, τότε κακώς αλλά ευθύνονται οι δήμοι!!!"

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.