Χρειάζομαι τη βοήθειά σας

Εικόνα dkata1234
Καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος γονέας που το παιδί του έχει διαγνωστεί με Νωτιαία Μυική Ατροφία (SMA-Spinal Muscular Atrophy) τύπου Ι, ΙΙ ή ΙΙΙ.

Εύρεση λογοθεραπευτή /-τριας

Εικόνα dkata1234
Καλησπέρα σας και καλη χρονια να έχουμε όλοι μας. Πιστεύω ο νέος χρόνος να μας φέρει μόνο χαρά και ευτυχία. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Ψάχνω να βρω για τον γιο μου, κάποιον λογοθεραπευτή με ειδικότητα στην μάσηση και την κατάποση.

Πρόβλημα με ΙΚΑ

Εικόνα dkata1234
Καλησπερα σε ολους, και καλη δυναμη να εχουμε. Τα προβληματα με τον γιο μου, που αυτη την στιγμη ειναι 20 μηνων, εχουν ξεκινησει εδω και 14 μηνες. Το παιδι μου δεν εχει καταφερει να στηριχθει μονο του μεχρι και τωρα. Εχουν γινει του κοσμου οι εξετασεις και δεν εχει βγει καποιο νοημα. Στειλαμε εξετασεις στο εξωτρικο και ενω εχω ολα τα δικαιολογητικα απο Πανεπιστημιακα Νοσοκομεια πως μπορουν να γινουν στην Ελλαδα, το ΙΚΑ δεν καλυπτει το κοστος. [ Στοιχησαν 2.500 ευρω ]. Μου λενε πως καλυπτει τη νοσηλεια στο εξωτερικο και πως δεν καλυπτει τις εξετασεις που στελνονται μεσω Νοσοκομειου.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.