Εύρεση λογοθεραπευτή /-τριας

Εικόνα dkata1234
Καλησπέρα σας και καλη χρονια να έχουμε όλοι μας. Πιστεύω ο νέος χρόνος να μας φέρει μόνο χαρά και ευτυχία. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Ψάχνω να βρω για τον γιο μου, κάποιον λογοθεραπευτή με ειδικότητα στην μάσηση και την κατάποση. Αν γνωρίζει κάποιος, παρακαλώ μην διστάσει να με ενημέρωσει. Ευχαριστώ Δημήτρης

Σχόλια

Ψάχνω λογοθεραπευτρια

Εικόνα Ιουλία Σαββα
Καλησπέρα σας, ψάχνω για τον Σαββούλη μου κάποια λογοθεραπευτρια, για συνεδριες από το φθινόπωρο και μετα, να ερχεται στο σπίτι μας στο Παλαιό Φάληρο, στην Αθήνα, τρεις φορές την εβδομάδα. Είμαστε πολυ ευχαριστημένοι από την λογοθεραπευτρια που είχε ως τώρα, αλλά δεν μπορει να έρχεται στο σπίτι μας. Όποιος νομίζει οτι μπορει να μας βοηθήσει, μπορει να μου γράψει στο mail jsavva@otenet.gr Με εκτιμηση
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.