Εμπρός για ένα καλό Σαββατοκύριακο

Εικόνα Asterias 2001

Να μία όμορφη μέρα που ξημέρωσε. Ποίημα για τη γιορτή, το σκίσαμε!! Κάτσαμε στη θέση μας, είμασταν σχεδόν ήρεμοι, δεν φωνάξαμε, δεν πέσαμε (λίγο μόνο, δεν μετράει..), δεν αψημαχήσαμε, οι δάσκαλοι δεν μας συχτήρησαν (έτσι γράφετε;..)οι γονείς δεν μας λοξοκοιτούσαν, ο μπαμπάς του ήρθε και πρόλαβε να δει το παληκάρι μου-μας. Η γιαγιά ήρθε για baby sitting για να γυρίσω στη δουλειά!

Με περιμένει και μαγειρεμένο φαγάκι και καθαρή κουζίνα. Με λίγη καλή τύχη θα απολαύσω ήρεμη στον καναπέ μου το βράδυ, ένα καλό dvd.. Τη Δευτέρα πρώτο ραντεβού με το παιδί σε κρατικό φορέα. Το άλλο Σάββατο έχει γενέθλια, μάλλον θα έρθουν και μερικοί συμμαθητές μας! Φτου μας να μην μας ματιάξω. Τι άλλο να ζητήσω;

Κλείνω το PC της δουλειάς, πάω σπίτι να παίξω με το γιο μου! Iνδιάνους, κρυφτό, playmobil, μπάλα, να scrabblάρουμε (οικογενειακό ιδίωμα), να χορέψουμε hip hop (συγχωρέστε μας, λατρεύουμε την R & B). Ήθελα να φωνάξω από χαρά. Σκέφτηκα να το μοιραστούμε. Για να υπάρχουν και πολλές όμορφες μέρες στα απανταχού "βιολόγια". Να είστε αισιόδοξοι..

Εμπρός για ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Σχόλια

Θα την προφτάσεις

Εικόνα ligeri
Γειά και χαρά σου, κούκλα μου. Με ανέβασες και ξέχασες να μαζέψεις την καλούμπα. Εκεί θα μείνω μέχρι ένα δάκρυ - βροχή - με κατεβάσει στη γή. Έτσι,καλή μου. Να τρέχεις πίσω απ΄την χαρά, θα την προφτάσεις. Η κατάθεση σου σπορά αγάπης στην καρδιά μου.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.