Ενδιαφέρον για ένταξη αυτιστικού νεαρού σε ΣΥΔ

Εικόνα Ευάγγελος Σαραντίδης

Θα με ενδιέφερε η προοπτική να ενταχθεί ο γιος μου που πάσχει από αυτισμό (16 ετών, ύψος 1,85) σε μια ομάδα νέων που διαβιούν σε ΣΥΔ. Είμαι διαχειριστής νομικού προσώπου που μπορεί να αναλάβει την διαχείριση τέτοιου εγχειρήματος (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία). Παρακαλώ, όσοι μπορούν και θέλουν να υποστηρίξουν το εγχείρημα, ας επικοινωνήσουν στο τηλ. * όλες τις ώρες & μέρες.


Σημείωση από το NOESI.gr: Ο τηλεφωνικός αριθμός αποκρύπτεται προκειμένου ένα μέλος της ομάδας της νόησης στο διαδίκτυο επιβεβαιώσει τα στοιχεία επικοινωνίας. Εφόσον διερευνήσουμε τα διαθέσιμα τα στοιχεία, θα εξετάσουμε τη δυνατότητα δημοσιοποίησης στοιχείων επικοινωνίας εδώ και θα ενημερώσουμε εκ νέου αυτή την ιστοσελίδα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.