Επίδομα Αυτισμού

Εικόνα nenemari
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να πάρει κανείς το επίδομα αυτισμού. ευχαριστώ

Σχόλια

Νenemari, δικαιολογητικά για επίδομα

Εικόνα D.Mariliza
Καλημέρα σας. Αυτό που χρειάζεται είναι να καταθέσετε στην Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή στην Νομαρχία μία ιατρική γνωμάτευση από Δημόσιο Νοσοκομείο που να αναφέρει τη διάγνωση αλλά και το επίπεδο της νοητικής υστέρησης. Μόνο με την ύπαρξη νοητικής υστέρησης ταυτόχρονα με τον αυτισμό θα δικαιωθείτε και θα πάρετε το επίδομα. Προσοχή! Θα πρέπει να αναφέρεται στη γνωμάτευση ότι δίνεται για υγειονομική επιτροπή, να έχει αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία καθώς και να έχει γνήσιο της υπογραφής του γιατρού μαζί με στρόγγυλη σφραγίδα του νοσοκομείου. Μην διστάσετε επειδή θα αναφέρει νοητική υστέρηση και δεν καταθέσετε τα χαρτιά σας. Είναι δικαίωμα του παιδιού και μην του το στερήσετε. Επιπλέον, αυτά τα χρήματα θα σας χρειαστούν για να καλύψετε δαπάνες όπως λόγο ή εργο κλπ. Καλή συνέχεια, dmariliza
like0

Δικαιολογητικά για το επίδομα

Εικόνα nenemari
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, ήταν πολύ δύσκολο να μάθω τι και πώς, δεν έβρισκα άκρη Καλή συνέχεια να είστε καλά.
like0

Επίδομα αυτισμού

Εικόνα πεννυ
ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210,6728181,2 ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΌΜΩΝ 91 ΦΑΡΟΣ ΨΥΧΙΚΟΎ.
like0

Καλό είναι να γράφετε περισσότερα

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Τι είναι εκεί, για να γνωρίζουν οι επισκέπτες που τηλεφωνούν και με ποιον χρειάζεται να μιλήσουν.
like1

ΕΘΜΑ

Εικόνα Angela Papastavrou
Η ΕΘΜΑ ειναι Αγγελε Ελληνική Θεραπευτική Μονάδα Αυτιστικών παιδιών με υπευθυνο τον παιδοψυχίατρο τον κο Καμπάκο. Απο εκει σου δίνουν και την γνωματευση για το επιδομα της προνοιας.
like3

I know

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Αλλά είναι λίγο αφαιρετικό... Πάρτε τηλ. εδώ...
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.