Ευχές για το 2007

Εικόνα Κυριάκος Καραμπατζιάκης
"Αυτό που έχεις είναι μια μικρή σωματική ατέλεια. Σχεδόν απαρατήρητη! Μεγεθυμένη χιλιάδες φορές από τη φαντασία! Ξέρεις ποια είναι η συμβουλή μου; Δες το σημείο της ανωτερότητάς σου! - Προς τι να ζει ο άνθρωπος, Λώρα! Κοίταξε λιγάκι γύρω σου. Τι βλέπεις; Έναν κόσμο με συνηθισμένους ανθρώπους! Όλοι τους γεννήθηκαν και όλοι θα πεθάνουν! Ποιος απ' αυτούς διαθέτει ένα δέκατο των θετικών σου στοιχείων! Ή των δικών μου! Ή οποιουδήποτε άλλου. - Αλίμονο! Ο καθένας ξεχωρίζει σε κάτι. Κάτι από τα πολλά! Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ανακαλύψεις σε ΤΙ." Τενεσί Ούιλιαμς Γυάλινος Κόσμος Αφιερωμένο στους καταπληκτικούς γονείς που έχω γνωρίσει στη "Νόηση" μαζί με τις θερμότερες ευχές μου για το 2007 που έρχεται σε λίγες μέρες.

Σχόλια

Τέλειο!

Εικόνα Soula
Τέλειο. Σε ευχαριστουμε πολύ, Καλές γιορτες και σε σενα. Σουλα
like0

Ο δικός μας άνθρωπος

Εικόνα Angela Papastavrou
Κυριάκο μας! σε ευχαριστούμε για όλα! Εμείς οι αδικημένοι από την μοίρα γονείς, χρειαζόμαστε κάθε βοήθεια για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και εσείς οι σωστοί λειτουργοί που δεν βλέπεται την δουλειά σας σαν ένα απλό οκτάωρο, μας βοηθάτε ακόμη και με τον καλό σας λόγο αλλά και την σκέψη σας! Σε ευχαριστούμε που μας βοηθάς και μας συμπαραστέκεσε πάντα! Αγγελική, Γιώργος και Νεκταρούλης
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.