Ο γιός μου είναι 21 ετών και έχει σύνδρομο Άσπεργκερ ελαφριάς μορφής

Εικόνα Τούλα

Γειά σας. Ο γιός μου είναι 21 ετών και έχει σύνδρομο Άσπεργκερ ελαφριάς μορφής που τον εμποδίζει και τον δυσκολεύει να κάνει εύκολα φιλίες. Είναι εξωστρεφής, θέλει να είναι κοινωνικός αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνει. Θα θέλαμε να έρθουμε σε επαφή με άλλους γονείς που έχουν το ίδιο θέμα για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας μέσα απο την γνωριμία μας. Μένουμε δυτική Θεσσαλονίκη.

Σχόλια

Ο γιος μου είχε το ιδιο (Άσπεργκερ)

Εικόνα Chris Sa

Καλησπερα σας. Ο γιος μου εχει το ιδιο. Ειναι και αυτος 22, μενουμε δυτικα. Δεν βρήκα τροπο να σας στειλω μυνημα προσωπικα. Ευχαριστω

like1

Επικοινωνία με τα μέλη της ιστοσελίδας

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Chris Sa, η επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη της πλατφόρμας είναι εφικτή για γονείς ή για άτομα με αναπηρία, εφόσον έχετε κάνει κάποια σχετική ανάρτηση στο βιολόγιό σας ή στη σελίδα του προφίλ σας, με την οποία παρουσιάζεστε ως πρόσωπο.

Το μέλος με το οποίο σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσετε, θα ενημερωθεί για το μήνυμά σας. Εφόσον επιλέξει να σας απαντήσει με προσωπικό μήνυμα, θα λάβετε το μήνυμα στο Email σας, ενώ η διεύθυνση του Email σας δεν θα εμφανίζεται στον αποστολέα. Εφόσον απαντήσετε στο Email από μέλη της πλατφόρμας, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε μία άμεση, προσωπική επικοινωνία μεταξύ σας.

like1

Ο γιός μου θα ήθελε πολύ να επικοινωνήσει με τον δικό σας

Εικόνα Τούλα

Αγαπητέ κύριε, o γιός μου θα ήθελε πολύ να επικοινωνήσει με τον δικό σας. Καθώς είναι ενήλικοι και οι δύο, καλό θα ήταν αν με κάποιον τρόπο γινόταν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Ευχαριστώ.

like2

Εχω κι εγώ γιό με σύνδρομο Άσπεργκερ, φοιτητή

Εικόνα Ράνια

Έχω κι εγώ γιό με σύνδρομο Άσπεργκερ φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, πώς έρχεστε σε προσωπική επαφή;

like1

Αναζήτηση φιλίας

Εικόνα Σοφία Δ.

Ο γιος μου έχει Άσπεργκερ. Θέλει να κοινωνικοποιηθεί αλλά δυσκολεύεται πολύ. Είναι ευγενικός, προστατευτικός και με χιούμορ. Έχει περάσει στο Πανεπιστήμιο αλλά τελευταία έχει επιστρέψει στο σπίτι μας. Μένουμε σε νησί των Κυκλάδων. 

Αν οι γονείς μέλη έχουν παιδιά με ίδιες ανάγκες ή οποιαδήποτε συμβουλή θα χαρώ να τους ακούσω!

like2

Ανάπτυξη επικοινωνίας με άλλα άτομα

Εικόνα Markopmaria71

Καλησπέρα σας,

και ο δικός μου γιος, 20 χρόνων σήμερα, έχει διαγνωσθεί με Ασπεργκερ ελαφριάς μορφής. Θέλει να έχει επαφή με άλλα άτομα αλλά δεν είναι εύκολο να κοινωνικοποιηθεί οπότε και μένει στο σπίτι μπροστά στον ΗΥ. Μένουμε Ανατολική Θεσσαλονίκη και θα χαρώ να επικοινωνήσω και με άλλους γονείς για τα καθημερινά μας θέματα αλλά και για επαφή των παιδιών μας.

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.