Και εκείνος δεν απάντησε!

Εικόνα ligeri
Ύστερα από προσεκτική ανάγνωση των διαφημιστικών φυλλαδίων του ΠΑΣΟΚ αντιγράφω τις μοναδικές αράδες που βρήκα αφιερωμένες στα Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες. Αντιγράφω κατά λέξη. "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΊΔΑ Παιδιών με Αναπηρία Πολλές οικογένειας αισθάνονται και είναι αβοήθητες από την πολιτεία στο δύσκολο έργο της ανατροφής παιδιού με αναπηρία. Εμείς στο ΠΑΣΟΚ δεσμευόμαστε για: 1. Ειδικά μέτρα για την στήριξη οικογενειών που έχουν παιδί με αναπηρία, όπως -----η ολοκλήρωση της στελέχωσης των ειδικών σχολείων. -----η λειτουργία προστατευμένων εργαστηρίων μετά τα 22 έτη για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. 2. Επεξεργασία επαρκών πολιτικών για την διασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσης τους σε περίπτωση απώλειας των γονιών ή κηδεμόνων,." Και ρωτάμε εμείς οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ εκεί όπου εσείς οι πολιτικοί ούτε απ' έξω δεν έχετε περάσει οι περισσότεροι. Τι θα πει ε π ε ξ ε ρ γ α σ ι α ε π α ρ κ ω ν π ο λ ι τ ι κ ω ν ? ?? Δηλαδή η ευθύνη και η υποχρέωση του ΠΑΣΟΚ εξαντλείται στην επεξεργασία ??? 'Η , την άμεση εφαρμογή προγραμμάτων που θα προστατεύουν το άτομο με αναπηρία από την γέννησή του μέχρι το τέλος της ζωής του όπως προβλέπει το άρθρο 21 του Συντάγματος ???? Για την Ψυχιατρική μεταρρύθμιση , την αποασυλοποίηση που το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε ? ούτε λόγος να γίνεται? Με τις 400 περίπου Δομές για την Ψυχοκονωνική αποκατάσταση του πρόγράμματος ΨΥΧΑΡΓΩΣ τι θα κάνετε ? Τα ξεχάσατε όλα αυτά ή τα αγνοείτε εντελώς ? Που απευθύνεστε ? Ακόμη δεν πήρατε την εξουσία κι αρχίσατε τα παπατζηλίκια ? http://ligery.pblogs.gr/2009/09/kai-ekeinos-den-aphnthse.html#comments

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.