Στις επί της Γης Αγίες!!!

Εικόνα ligeri

Χρόνια Πολλά στις Μάνες όλου του κόσμου.

Χρόνια χαράς και δικαίωσης.

Και στις, επί  της Γης Αγίες -  μητέρες ΑμεΑ - από του ΠΗΓΑΙΜΟΥ το  μετερίζι, ευχόμαστε
 Αγάπη, στήριγμα στον αγώνα τους κι απεριόριστη αντοχή στα  όρια τους....

Ευλογημένη

Εικόνα ligeri

Μια συζήτηση μεταξύ μας. Μεταξύ γονέων παροικούντων στην Ιερουσαλήμ των Παιδιών ΑμεΑ. Παιδιά «Με ειδικές ανάγκες», Παιδιά με ιδιαιτερότητες, με αναπηρίες διαφόρου τύπου και βαθμού. Παιδιά που ανεξαρτήτως της βιολογικής τους ηλικίας, δεν έχουν και δεν θα αποκτήσουν ποτέ, στο βαθμό που απαιτείται, την ικανότητα πλήρους αυτονομίας και διαχείρισης της ζωής τους.

Για τα σημαντικά και τ' ασήμαντα....

Εικόνα ligeri

Βήμα-βήμα  μαζί....στον ΠΗΓΑΙΜΟ

στης καρδιάς μας τον ρυθμό...
για τα σημαντικά και ασήμαντα

της ζωής μας νήματα.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

και του χρόνου πάλι μαζί...

Προς στ' αριστερά....

Εικόνα ligeri

Αν παραχωρήσεις έδαφος στην "διαφορετικότητα " στ’ αριστερά σου,  στο μέρος της καρδιάς, θα εκπλαγείς από την γονιμότητα  της. Θα ανακαλύψεις την  ικανότητα  αναπαραγωγής  που έχει το υπέδαφός σου για  το ωραιότερο, το ωφελιμότερο, το ακριβότερο, το πολυτιμότερο συστατικό  της ύπαρξής σου, την Αγάπη. Η σοδειά σου θα είναι  τόσο πλούσια  για τον εαυτό σου πρωτίστως, αλλά θα περισσεύει για να μοιράζεσαι και με τους άλλους.  

Χρόνια πολλά!

Εικόνα ligeri

Με παντοτεινή θύμιση και απεριόριστη εκτίμηση  στέλνω τις πλέον εγκάρδιες ευχές  μου για ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον  Ιδρυτή &t

Έτσι γινόμαστε σεβαστοί ...

Εικόνα ligeri
Δεν έχω δοκιμάσει να ανεβάσω βίντεο εδώ... Αλλά θα σας αφήσει κατάπληκτους και όχι μόνο... Δεν τάζω εγώ δάκρυα... μέσα από φλόγα πέρασα και την μεταλαμπαδεύω.
"Έτσι γινόμαστε σεβαστοί" και ξεχάστε ότι έχετε δει ή ακούσει...

Σελίδες

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, στηρίξετε την προσπάθεια. 

 ► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

 ► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319

 ► Στείλετε χρήματα online ή μέσω τράπεζας. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για τη δωρεά του ποσού που θέλετε.

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.