Είναι αργά;

Εικόνα katerina n.smyrni
Εχω μια κορη στα 5,5. Ενω ξεκινησαμε νωρις την παρεμβαση, στα 2.5, εντελλει κατεληξα να νιωθω οτι και φετος χασαμε αλλα μια χρονια χωρις ουιαστικη δουλεια. Ενω εχει λογο και αντιληψη, ηχολαλει πολυ περισσοτερο, εμφανιζει πολλες στερεοτυπιες, κραυγιες, κλπ., βαζει τα παντα στο στομα και πρεπει να την κυνηγας σαν να ειναι 2 χρονων παιδι. Εχω την αισθηση οτι στα κεντρα που πηγαμε δεν εγινε καθολου καλη δουλεια και πραγματικα δεν ξερω αν εχουμε το χρονο να το διορθωσουμε αυτο.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.