Εξετάσεις!

Εικόνα katerina1987
Σημερα πηγαμε σε νευροαναπτυξιολογο. Μας εξηγησε τα παντα και με λεπτομεριες! Και ειχαμε επιτελους μια σωστη απαντηση οσο και (σκληρη) μπορει να ειναι αυτη ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΦΑΣΜΑ!

Αυτισμός ή όχι;

Εικόνα katerina1987
Καλησπέρα, είμαι καινούργια σ' αυτό το φόρουμ! Αρχικά, θέλω να ευχηθώ χρονιά πολλά, καλή χρονιά, υγειά και χαμογελαστά παιδιά! Λοιπόν, είμαι η Κατερίνα και έχω 4 παιδιά, 3 αγόρια και ένα κοριτσάκι! Ηλικίας 8,7,4 κ το κοριτσάκι μ 16 μηνών! Ο μεσαίος μου γιος ο Βασίλης είναι ο λόγος που μπήκα εδώ! Σας διαβάζω πολύ καιρό και παίρνω δύναμη!!!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.