Κοινωνική λέσχη "Ευ ζην"

Εικόνα ligeri
Η κοινωνική λέσχη "Ευ ζην" είναι ένας εναλλακτικός πολυχώρος πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων. Λειτουργεί στην βάση της αυτοοργάνωσης και συμμετοχικότητας των μελών της με ταυτόχρονη παροχή υποστηρικτικών εναλλακτικών υπηρεσιών για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών που είναι χρήστες υπηρεσιών ψυχικής υγείας και ανάπτυξης δραστηριοτήτων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. Σε εβδομαδιαία βάση λειτουργούν στην λέσχη 12 δομημένες δημιουργικές ομάδες: Ομάδα μουσικής, έκφρασης, άθλησης και υγείας, χορού, επικοινωνίας, μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, ψυχαγωγίας, θεάτρου, εργαστήριο κινούμενων σχεδίων, μακιγιάζ σώματος, βιωματικές ασκήσεις εικαστικών, ενημέρωσης για θέματα ψυχικής υγείας, συμβουλευτικής υποστήριξης μελών. Η Λέσχη οργανώνει κοινωνικές, πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και επιστημονικές εκδηλώσεις, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, συλλόγους, Δήμους, διακεκριμένους ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων με μεγάλη απήχηση στην κοινότητα..Διαθέτει έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο για εκδηλώσεις (κοινωνικές, πολιτιστικές, επιστημονικές). Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210-5910842 κα Ταμπαθάκη. Τα πάρα πάνω αποτελούν απόσπασμα δημοσίευσης από το περιοδικό ΜΑΖΙ που εκδίδει η Αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία Δ.Υ.Ψ.Α Τα πάρα πάνω δεν είναι λόγια, είναι ΠΡΑΞΕΙΣ το προσυπογράφω. Καλώ από αυτό το βήμα της Noesi.gr, τους υψηλά ιστάμενους και διαχειριστές της εξουσίας και της τύχης των ΑμεΑ να εγγυηθούν την διασφάλιση της συνέχειας της κρατικής οικονομικής υποστήριξης ώστε η κοινωνική λέσχη "Ευ ζην", να μην αποτελέσει απλά μια πολιτισμική παρένθεση στο χώρο της Ψυχικής Υγείας με ημερομηνία λήξεως. Προτρέπω και εύχομαι η Κοινωνική λέσχη "Ευ ζην" να βρει μιμητές για την σύσταση παρομοίων δομών σε κάθε Δήμο. Ενημερώνω: Η κοινωνική λέσχη "Ευ ζην" στο πλαίσιο των πολιτισμικών εκδηλώσεων για την Παγκόσμια ημέρα Ψυχικής Υγείας, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Δημάρχου Αθηναίων θα παρουσιάσει χορευτικό μελών της "Γέλα πουλί μου" στις 9 Οκτωβρίου 2006 στις 17.30 μ.μ.–19.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ι Ερευνών: Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα. Λυγερή Βασιλείου

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.